![]() |
Re: CLUB Fiat SEICENTO
imi cer scz ca revin iar cu o completare...
poate chiar cineva care are un injector stricat,si care nu ii mai face trebuintza sa pot lua dupa el aceasta sita.. :D astept un msg privat,sau un reply aici . multzam |
Buna.Sunt un posesor nou de seicento (an 2006,motor 1,1,fara servo,fara ABS si fara geamuri electrice),masina care chiar imi place foarte mult,si drept urmare pe langa cea care m-a impresionat am mai cumparat una pt piese si pt a mai monta una alta pe ea.Asadar acum urmeaza sa va stresez ceva timp pana imi fac eu toate damblalele.Cea mai mare ar fi urmatoarea:cum pot adapta servo asistat electric pe buburuza mea.Am demontat tot asamblul servo de pe masina avariata(a fost un Abarth ce a apartinut unui alt prieten de pe acest forum si ne-am intalnit intamplator),am bazut ca are 2 mufe,una sigur pt alimentare fiindca are 2 fire mai groase si o mufa cu 3 fire care nu stiu ce face :( .Oricum am sa revin cu poze astazi.
P.S. Am de vanzare tot felul de piese pt cei interesati,fiindca dezmembrez masina si .... |
daca te mai intereseaza un injector seicento 0762308608.
|
sal Bogdan. As dori un far dreapta. sa motorasa stergaotorii, daca ai si un pret. ms
|
De unde s-aude linistea asta p-aici? :)
Info: daca iti crapa compresorul de A/C iti moare motorul... Eu am patit-o. Compresor reconditionat: 1300 lei Compresor dezmembrari: 250 lei... |
Quote:
|
Bre, vreau si io un telescop de haion...
Se pare ca ala de pe stanga s-a suparat pe mine :( |
salut Bogdan. Astept pozele alea, si daca mai ai si un amortizor:?:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare tuturor,
dezmembrez seicento 899cmc, model 2001 avariat partea fatza. 0721873525 |
Salut. Am si eu o rugaminte pentru cei care dezmembreaza daca au o usa dreapta. urgent si un pret va rog. 0762308608.
|
stie cineva cum pot da bordul acela rotund jos ? stiu ca are un imbus inspre parbriz si inca 2 suruburi dedesubt , am incercat si nu am reusit sa il dau jos , nu mai mi se aprinde martorul de la lumini
am si eu nevoie de cutia de la fitrul de aer sau macar suportul in care e prinsa , ma intereseaza sa fie de la un seicento 0.9 , banuiesc ca la 1.1 are altfel prinderea PS: am un Pachet Subwoofer auto Magnat Xpress 10 + Amplificator - Mutant NW280SP + cabluri 400 ron , le-am folosit pe buburuza mea si sincer nu imi mai arde de bubuiala , pentru mai multe detalii : barbat_alex |
Noroc fratiuc. Dami un telefon (am acelasi numar) si'ti explic imediat cum se da jos bordul rotund jos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:30. |
- Copyright 2026 4Tuning