![]() |
Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )
Din nou Big like ! Se putea si mai bine inceputu .
O idee : camera pusa pe un carucior din ala gen cel de la Kaufland si avea stabilitate,nu se misca aiurea camera ;) parea mai pro . |
Quote:
|
Mie imi place melodia, doar ca era mai bine sa-l fi facut ziua. In orice caz detalii, ca nu vbim de video aici :))
Masina arata bine, daca zici ca te apuci de ea sa o aduci la linie si sa o colantezi, bafta. Ce voiam sa intreb ori mi se pare mie ori se batzaie prea mult suspensia, pare moale. Oricum, cred ca o sa arate interesant la sf, si ti-am mai zis jantele sunt ce trebuie, sa nu faci prostia sa le vinzi. |
Quote:
|
Melodia a aleso Dan , noi i`am propus niste piese ..dar nu ne-a ascultat , oricum nu e rea nici asta.
Da, am observat ca se balanseaza (denivelarile din drum nu cred ca sunt o scuza) , NU recomand suspensia JOM , oricum urmeaza sa-mi intaresc amortizoarele , jantele raman orice ar fi ..asta e clar. |
frumos tare:twisted: apropo pregateste niste stickere ca venim marti seara prin piatra:twisted:
|
Quote:
Insa o sa discutam maine seara si ti le alegi , ti le trimit dupa ;) |
Daca mai vrei sa faci vreun filmulet in viitor,iti zic eu melodii calumea perfecte pentru asa ceva.Am cautat si eu pe net jante ca ale tale...eram curios ...GREUUUUUUUUUUUUU SE GASESC :| adica eu n'am gasit decat pe 17 cu 5 prezoane .Sa le stapanesti sanatos.
|
bvo voua ...frumos video era frumos daca aveati mai multe sprinturi... ;) gg
|
Quote:
Nu se gasesc greu...ci nu sunt bani pentru ele de noi [ automat se gasesc greu SH ] http://shop.ebay.de/i.html?_from=R40...All-Categories |
Pai normal ca SH . la ce criza e .. nu imi permit noi
|
Quote:
Quote:
|
E naspa ca nu se gasesc jante modulare pe 16 4x100 decat ffff rar .
|
Quote:
|
Quote:
on: frumos video, desigur ca e loc de mai bine dar pentru inceput eu consider ca e destul de bine atat timp cat nu avem la dispozitie cele mai bune scule de filmat/editat si nici experienta in asa ceva; in concluzie e foarte ok, pe viitor (ca sunt sigur ca va mai urma cel putin un film) sunt sigur ca va iesi treaba si mai buna. multa bafta in continuare VaLex! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning