![]() |
Re: E46 - black - TM 22 UPS
Pretul pe site-ul ala, e pe set.. la fel cum sunt pe toate site-urile americane, daca vedeti ai optiune de staggered sau non staggered formation adica mai late sau nu pe spate...
Pretul ala e pe set. punct |
atunci d c daca bagi 4 jante in cos iti face pretul cu totul ? adica aproape 4000$ ? doar informativ zic nu te contrazic ... iti zic ce observ eu :P
|
poate cred ca esti in stare sa cumperi 4 seturi :D
Pustiu.. welcome home handsome :D soosy ... kt4 nu-s deloc cum sunt pe wow... nici din avion nu seamana.. |
Quote:
|
Quote:
|
iai ma niste sandale din obor sau cum se cheama piata aia "cunoscuta"... si nu te mai uita dupa "prada" :)))))
|
Keskin KT1 vreau si eu pe calibra, parca aveai tu la vanzare un set..... uite si id meu de mess: fl0rin3l_vl poate vorbim acolo mai multe!!! Ms!!! Bafta cu masina!!!
|
torelo... nu stie sa mearga, cand am avut sandalele alea pe 15" .. tot dea latu mergea.. n-avea control.. :D
flo.. le-am vandut de ceva timp, un sfat: daca-ti iei kt1.. ia-ti noi! |
Quote:
In primul rand costa taxa de asigurare 16,5 dolari pe colet, adica x4 (ca ai 4 colete) 66 de dolari si 5 dolari kg Daca cauti, sunt oameni care intermediaza asta... evident pentru un mic comision |
Quote:
|
vinzi masina? ca am vazut-o pe bazar
|
Doar jantele...:-) nu?!
|
si si
|
cu tot cu masina :-P
|
imi face rau cu ochiu un coupe...
as vrea si masina.. dar ramane de vazut, in weekend e zi de curatenie generala.. poate apuc sa-i dau si un polish... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning