![]() |
Re: My KYS !!
pare ridicata de cur, aia "strica" efectul in poza
|
am vazut azi masina live, parcata pe strada cu piata obor arata bine de tot, da rezolva-i chitul de pe laterale. sa o stapinesti sanatos si fara incidente
|
Masina nu este finalizata. Tot ce se vede gri/alb este de la fuller/spritchit ( presupun ca stiti toti ce e acela ) . Sper ca pana la finele saptamanii masina sa prinda contur. Azi o sa ies sa-i fac niste poze mai clare si indeaproape. Va spun sincer si fara lipsa de modestie dar chiar imi place cum a iesit: exact ca in visele mele umede :)
Multumesc pe aceasta cale lui Mihai( Ghetto ) . recomand ! |
Am o intrebare,masina are ceva modificat la suspensie,sau e cea stock?
|
are arcuri H&R 45mm...!
|
10 Attachment(s)
Masina are arcuri sport H&R (-45 mm ). Astazi am indurat gerul si-am mesterit pe la ea. Si uite asa am scapat si de semnalizatoare si de antena radio. Poze nu am deocamdata cu aceste mici modificari dar am cu masina, ziua.
|
Deci DA ! Abia astept s o vad gata ! Suuuper :D !
Numai bine ! |
1 Attachment(s)
Vezi ca a cam luat-o rugina la aripa spate.Sa ne traiasca primarii care arunca pe strazi cu toate substantele astea minunate de dezapezire.
|
Scapa de ea...cosmin..e descurcaret....sa nu ne prinda mirarea si la a mea a luat-o rugina..la oalele amortizoarelor spate..si a fost rechemata la fabrica...mi si-au inlocuit toate cele necesare pe garatia anticoroziva...
Scuze de OFF!! BAfta Kys-ule...pune prelata pe ea.! |
cosmine iti fur si eu cateva poze sa le pun la mine pe site?
|
cosmin_mano- ce mi-ai arata tu e opera vecinului meu care nu prea stie cam cum e cu gararea cu spatele. O sa se remedieze:)
Mihai- ceremi-le si ti le voi da...fara gres :) |
Un logan frumos si de bun gust. Felicitari si bafta in continuare
|
Quote:
Te felicit pt munca depusa si iti urez mult spor la custom http://images.forum-auto.com/images/...7/silver24.gif |
noroc cu pozele tale...eu nici pana acum nu am aflat ca oglinzile la logan se "pliaza":))...
|
Bafta cu proiectu in continuare Jokeru'le . :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning