![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
NICE NICE NICEEEE ----doamne cat de tare o sa iasa...
alex nu`i asa ca-mi dai si mie o tura ? ;)))) |
Quote:
Bafta la modificat! ;) |
moa foarte tare !
vara asta..va fi atractia Constantei :D |
Quote:
|
quik ...parerea mea .....Va fii cel mai tare ...chiar daca nu are Lambo dors sau mai stiu eu ce .....banuiesc ca ai vazut tico celalat la Tuning days ..si ....ai vazut tuh ...intelegi ce zic eu aici ;)
|
@Roby: multam pentru poze, mai astept altele noi ! :D
@Others: multam pt. apreciere, dar meritul este al lui protuning, eu i-am dat doar modelul de bara fata si am propus aripile tip Lancia Delta Integrale HF. @Topser: NU! :lol: @ERY: 10x! Se potrivesc si la Hyundai Coupe 1 ;) -> sa-mi zici si mie despre ce masina e vorba (la Leo la prelucrat...) @Most_Wanted: multam! Inteleg ce vrei sa zici, ca am vazut si eu celalalt Tico live... i-am spus si lui mai pe ocolite, dar mi-a dat de inteles ca nu-l intereseaza detaliile. |
a murit lumea pe aici de nerabdare ...
protuning asteptam cu noi detalii si amanunte relatate de la locul faptei ...! multumim ! |
Foarte frumos, se pare ca o sa iasa ceva foarte echilibrat si fara excese, ca o idee la care sa te gandesti dupa ce termini partea asta, te-ai incumeta sa-l faci twin engine? :twisted:
|
pardon ? o explicatie ceva ?
|
adica un al-2lea motor identic cu cel din fata pus in spate astfel transformand masina intr-un tico cu motor 1.6 (2x0.8 ) si tractine integrala, este o munca titanica dar ar deveni ceva cu adevarat exceptional.
|
S-a facut asa ceva prin anii 70 dar e greu si nefiabil si in al doilea rand doua motoare de Tico impreuna fac 1.6 litri si 84 de cai ,ce a ce este foarte putin in ziua de azi cand un motor de 1.6 scoate cel putin 100 de cai ,ca sa nu mai zic de greutatea suplimentara
Mai bine pui un motor ce Suzuki sau de Daihatsu 1.1 90 de cai ,mai greu de gasit dar mai eficient ! Topser senior . |
N-as avea unde sa pun al doilea motor...si ar fi oricum muuuult mai complicat decat schimbarea celui actual cu unul mai puternic, iar cu omologarea - la fel: mai multe sanse am sa omologhez un motor diferit decat 2 motoare...oricum, varianta asta iese din discutie, nu are sens, si totodata nu cred ca mai merita sa investesc si pe latura asta...deja am sarit calu' rau de tot cu exteriorul, muzica, scaunele, jantele...
Bine, daca apare la orizont unul dintre motoarele mult-visate, tre' sa fiu nebun sa-i dau cu piciorul unei asemenea sanse...insa - cum zice si Topser senior - sunt foarte greu de gasit. Mai e o varianta: nu caut eu unde trebuie. Iar acolo unde ar trebui sa caut, nu am cum sa caut, pentru ca nu inteleg literele :lol: si nici nu pot ajunge acolo fizic. Cel putin nu acum. |
Quote:
|
Quote:
Pana acum am auzit de unul singur de vanzare, insa era diesel...si n-am rezolvat nimic. Stii tu altul pe undeva? Eu m-am interesat si prin .de, insa n-am gasit inca nimic... PS: mai mult de 2000 de euro oricum n-as da, pentru ca....as putea sa folosesc doar motorul cu anexele, iar restul la fier vechi :| |
Oricum a fost o idee aruncata aiurea da ca sa nu ziceti ca vb aiurea cautati pe youtube Peugeot 205 MI32 , este un proiect recent un 205 GTi cu 2 motoare MI16
http://www.205mi32.com/ https://www.youtube.com/watch?v=SKrelmwl4F0 https://www.youtube.com/watch?v=2o_FmqsMjd4 Este intradevar foarte dificil dar de-a dreptul inedit |
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning