![]() |
Re: Renault R12 Gordini
Sa mai taie un 0 din pret si sa vezi cum sarim... mergem pe jos pana acolo sa o luam :lol:
|
2 Attachment(s)
stiati?
|
Lipseste un link?
|
Nu stiam!! Interesant.. Dar de ce s-au chinuit sa-l puna acolo daca aveau unul ilber langa maneta de stergatoare, ca la restul?
|
ce aratati voi acolo in poze?? ce e ala?
|
Reostat..
|
Quote:
|
Creste sau reduce intensitatea luminii de la aparatele din bord ;)
|
1 Attachment(s)
R12 Gordini venea din fabrica cu faruri "bi-iode"?
Din ce am cercetat in locul obisnuit al reostatului este luat de butonul pentru proiectoare ceata. Dar nu toate sunt asa, unele au reostatul unde trebuie: |
O cunoaste cineva?? Fostul proprietar mi-a spus ca a ajuns in Romania la Alba! Se intregeste lotul? 8)
https://www.facebook.com/events/61400...type=3&theater |
Lotul national de bob, Jamaica :D
|
1 Attachment(s)
Silviu m-a sunt Calin (George) sa ma intrebe aseara de gordina care ai postat-o tu, si din detaliile date de el referitoare la masina , este proprietatea d-ul Constantinescu, administrator la SC Salprest Alba Iulia, singura firma de salubrizare din tot judetul, dansul mai detine inca o dacia 1300 cu max. 3000km vazuta de mine live, precum si alte masini de colectie, 3 mercedesuri vechi,motociclete,un vw golf I gti preparat de raliu, plus alte masini.Masina a fost adusa vara trecuta si inmatriculata. D-ul Constantinescu nu este o pers.cu, care poti sa stai de vb nici macar nu a vrut sa purtam o disc. si ma condus afara:D,.o pers.f.inchisa, nu sta de vb. nici cu primarul :lol:, dar poate reusesc maine sa aflu si iti spun sigur Silviu daca o gasin in baza de date unde trebuie o sa aflam si cand a fost inmatriculata:D. Si eu sunt curios.
|
Silviu am reusit sa aflu toate detalii de gordina din Alba Iulia.
R 12 Gordini - an fabr. 1975, nr.inmatriculare AB 12 GOR si e atestata ca vehicul istoric .A fost inmatriculata in iunie 2012. |
daca e '75 atunci e comanda speciala, posibil motorul sa fie cu alte specificatii tehnice conform comenzii cerute.
|
Gordini s-a fabricat din '70 pana in '73 inclusiv. Foarte dubioasa situatia.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning