![]() |
Re: Club Cielo
Quote:
|
Sa-mi [beep] si sa [beep] in Posta Romana...Doar ce a plecat postarita si n-am primit nimic :( :( Dacia, stiu ai scris adresa corecta? :lol: :lol:
|
da ma...
am si verificat |
mare agitatie cu sigla asta tot e bine ca ne da de lucrusper sa ne tina unuti si sa mai aduca membri
|
sutiu...membri...iti aduc 20...dar ....decat cu prezentza lor aici nare rost...nici astia care suntem...nu participam toti...
|
donn ...ce intelegi prin participare?
|
Quote:
|
da sa vine fiecare cu idei noi discutii interesante si la vara sa facem o intalnire din aia super tare :)
|
Acum stiu ca o sa fiu un pic cam nesimtit, dar asta e, chiar sunt curios....am gasit pe net sa vand masina (1996) si m-am gandit sa imi cumpar Solenta din 2003, dar nu stiu, oricum asta e doar asa o idee, ca nu ma lasa sufletul sa dau masina pentru care aam muncit si inca muncesc, asa ca nu va alarmatzi, e doar o idee, dar ce ar, o fi buna combinatia
|
mno..in afara de kakikaze cine si`o mai lipit sigla pe masina?
|
dacia:cand le primim...le lipm
soryn : intereseazata care e mai convenabila ,si de intretinut si la pretz...si vezi ..trebe sa te hotarasti singur...pt k noi aici...discutam dar.tu ramai cu masina...daca stii k naiu probleme la cielo...nu`l da...daca stii k ar avea ceva...care pe vitor iese la iveala...da`l.;) u stii mai bine ce ai si ce ai vrea sa ai;) si in legatura cu participarea....aici nu prea posteaza multa lume....si in afara de inatalnire si de stiker...nu au fost discutii pe aici..toti au zis la inceput k intra...si au ramas doar cu numele aici...sper sa nu va suparati...dar asta e adevaru...cum v`a explicat si soryn |
donn nu toti avem timp sa stam sa postam aici....
|
HAI CU POSTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! posta romana si minciuna au aceleasi picioare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puneti ma railor poze de la intalnirea nr. 2 ....daca sunt... |
apoi...de aia preferam sa le trimit prin curier...macar ajungeau in 24 de ore :P
|
care intinlire frate ca nu a postat nimeni ptr intinlire si cind intri mai citeste si din urma ca e de bine vapup somn usor sau dimineata placuta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning