![]() |
re: '94 - CRX Del Sol EH6 - (D16Y8) - TURBO
Quote:
cu parasolarul, parca mi ai mai dat un PM ceva,dar am uitat sa ti raspund :) voi face un set nou, dupa prima intalnire team del sol, pentru a stabili exact cati doritori sunt... o sa te rog sa mai ai un pic rabdare ;) cu stopurile negre...nici o treaba :) il am si pe al3 lea sus, ma ajuta enorm ;) |
parca ar "respira" mai bine fara folia aia pe stopuri :(.misto locatia oricum !
|
Quote:
|
Felicitari pentru ce ai facut la masina :D Spor in continuare !! Salutari de la Constanta :peace:
|
domnu domnu da o poza pe diguri la maru marii cand facem? hai ca usor usor vine caldura :D o samantza acolo langa plaja alea alea
poza o dau eu, semintele le dai tu |
Quote:
|
Quote:
|
Misto pozele si machineta domnul Fane :)
In curand o sa ne vedem iar la intalniri...prima dragoste nu se uita niciodata :twisted: |
Quote:
te asteptam cu mare drag si interes, sa vedem cu ce apari :P |
Pai poti sa te pregatesti chiar de o liniuta...cine stie, poate ai noroc si ma faci...:D
|
ma inscriu si eu pe lista pt o tura...
|
Quote:
|
pentru toti "baietii" care vor sa fie mieji, sa fie, dar pe barba lor ;)
un fragment dintr-un post cat se poate de adevarat : "Tuningul nu inseamna doar o masina pe care pui jante, softuri, folie si ce iti mai trece prin cap. Nu. Tuningul inseamna sa ai o masina pentru tine, facuta dupa chipul si asemanarea ta, dupa personalitatea ta. Mica si fasneata, sleeper, bling-bling-uri si vopsea stridenta, nu conteaza. Trebuie sa te defineasca. D’asta tu faci tunin...gul, si nu tuningul te face pe tine. " restul aici : http://blog.**************/tuning-2/r...sina/#more-361 |
Quote:
Si, ca sa si aratam cat de mult ne-a placut compania japonezelor, am pregatit si un mic video: http://www.**************/articole/pr...nate/japan-day |
foarte tare dar cum eu sant cam indecis cu caii astia as prefera sa vorbeasca pt masina asta o fise dyno nu 245 de cai din cap asa ca asa ar zice toata lumea ca are mii de cai .frumoasa masina felicitari
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning