Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

morpheusmaster 19-08-09 01:09

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Undying_Renault (Post 2566249)
Man.. Ce pot sa-ti zic.. Felicitari multe pentru masina.. Nu pentru premiu... As crede mai degraba ca Fiatul e mai degraba un premiu pentru tine(dupa atata munca)... Ce sa-ti mai zic... Felicitari pentru pasii facuti incet dar bine si pentru modificarea unei masini "comme il faut" cu bune cu rele... Asta ar trebui sa fie spiritul care lumea sa-l aiba pentru "tunarea" unei masini.. Daca mai ajung prin Roman si stau mai mult de 50-80 de minute poate ne vedem sa vad si eu "micuta bestie alba" :D ... Keep up the good work si spor in toate(car-related and other)

Multumesc din suflet la fel si tie! Sa ne auzim, vedem cu bine.

NEW UPDATES: Azi am muncit iar de la 9 la 21 la masina...si avem bara de rigidizare pe puntea spate :) (in curand si pe fata) fabricated by me :) and sudata by nenea sudoru :) Se poate vedea in poze :) (scuzati calitatea...surprind si eu momentele cu ce prind :) ), am repozitionat boxele din portbagaj, in spatele scaunelor (basul actiona ca un zid si parca nu mai auzeam setul de boxe de pe spate)...am facut o carcasa din mdf pentru un viitor car pc :)...si cam atat...sau poate nu :) rezultatul final il vedeti DUMINICA LA eventul "GOT SKILLZ???" By Katana Team, Piatra Neamt, ora 10. Meet u there

Va salut cu respect!

morpheusmaster 24-08-09 02:23

8 Attachment(s)
Tuning Event: Got Skillz by Katana Team Piatra Neamt!

bodyspeed 24-08-09 14:26

mai usor cu semnatatura aia mare si rosie:D , Cand vi in bucuresti sa dai un semn;)...m-am interesat de anvelope dar nici o sansa, mai astept ceva vesti de la un baiat;)..te anunt:D

D@N_NSL 26-08-09 23:11

2 Attachment(s)
pun si eu 2 poze cu masinuta:D

morpheusmaster 26-08-09 23:12

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 2588625)
pun si eu 2 poze cu masinuta:D

Multam fain!!!

P.S. Am gasit cauciucuri!!! WHOOOOPYYYY!!! Maine le primesc!!!

Bogyciu 27-08-09 08:43

Dar prezoane...? Nu te-ai gandit la niste oglinzi mai race style?

morpheusmaster 27-08-09 23:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 2589079)
Dar prezoane...? Nu te-ai gandit la niste oglinzi mai race style?

Are masina si prezoane :)

Oglinzile alea sunt pe lista :) sooner or later ;) it's just a matter of time..eu le vreau cat mai repede...dar...$$$ :D intelegeti??? face si omu ce poate...si credeti'ma.......

D0ryN 27-08-09 23:58

Deci maine vedem jantele pe masina, nu?! :)

26WRC 28-08-09 00:12

freaked rau cu jantele astea..

SOMEBODY STOP HIM!!!!!!

VladM 28-08-09 00:29

Imi pare rau,n-am cablu,maine mergem la o sedinta foto si seara aveti pozele :D Suna-ma mai mult ca pe telefonu de cosmote n-am display si e dat pe vibratii si nu pot sa schimb,daca nu raspund suna-ma pe orange :D

morpheusmaster 28-08-09 00:47

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2591379)
freaked rau cu jantele astea..

SOMEBODY STOP HIM!!!!!!

Da...bine zis...POLITIA ...toate sansele...cred ca ii apuca rasu :)) Oricum...maine sedinta foto :D

scturoag 28-08-09 01:50

Doamne, am vazut masina in seara asta si nu-mi vine sa cred cat de bine ii sta, ce mult ii schimba aspectul niste jante... direct torpila se vede !
Bravo morf, i love them:X:X:X:X:X:X

bodyspeed 28-08-09 08:35

Ce bine îmi pare că ai pus în final roţile!!
Astept poze, dar mai degraba astept să o vad live...so când revi în Bucureşti:D

nick_nasta 28-08-09 10:12

pozeeeeeeeeeee :shock::shock::shock::nervious::nervious::nervious ::poke::poke::poke::blink::blink::blink:

eXeqTr 28-08-09 10:16

vrem pozeeeeeeeeee :D

All times are GMT +2. The time now is 11:48.

- Copyright 2026 4Tuning