![]() |
Re: E30 - 3 2.5 12v Coupe ( wip )
am scos-o , si merge la fel :)
cum se cheama solutia aia care curata regulatorul ? sau sa cumpar unul sh ? ce sa fac ? uwe .. o sa vin mai incolo la tine, ca a inceput sa-mi fie cam frica sa mai merg cu ea ... din cauza actelor .. e prea mare riscul . |
solutia aia se numeste benzina :) ,incearca sa il cureti daca nu se schimba nimik....altu
|
-Mi se pare si mie ciudat......motorul a mers ok cand i am dat masina.....mergea bine dar nu pot spune nimic despre consum.....cum l am dat jos de pe masina lui uwe asa a fost montat si pe masina asta.....eu nu demontez motoarele pise si dupa aceea le asamlez, efectiv i l impachetez cu tot cu accesoriii si l dau afara asa i mi este mai usor la montaj. Ce mi este neclar la acest motor ......este o bataie care nu se auzea inainte...eu asa am avut impresia....o bataie de biela.
-Motorul la mine nu a functionat in garaj decat pe loc si acolo sa comportat cu atare.....perfect. |
pot s-o aduc la tine ?
sa-mi spui cand si daca se poate sa-i punem si pragurile si etc sa ne mai uitam pe la becuri si etc, ca vreau s-o duc la rar sa-i facem actele :) |
1 Attachment(s)
:) vise . . . .
|
3 Attachment(s)
Azi am scos ursu sa-i fac o baie ca era jegos rau de tot ... :D si nu-l mai inghiteam asa..
dupa care am fost in spatele blocului sa-i fac niste poze.. :) |
1 Attachment(s)
trecut ,prezent,viitor
planurile ptr suspensie :) |
succes in continuare!
sper ca in 2 saptamani sa iti pot arata unde au ajuns jantele tale vechi |
1 Attachment(s)
o poza facuta in 1989 ... august ..
:P sry,m-am jucat prin photoshop si am obtinut nuantele astea de ... vechi ! :D |
super tare..:D .dar cred ca era in septembrie:D
|
Quote:
|
Si cu camera aceea "moderna" de supraveghere din coltz :D
|
Quote:
daca ar mai si merge bine, totul ar fi ... |
1 Attachment(s)
Foarte frumos.. ;)
Iti doresc sa arate CEL PUTIN asa: Multa, multa, multa, multa, multa, bafta in continuare!! ;) |
1 Attachment(s)
old...
sper ca nu t superi ca m`am jucat, nu? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning