Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

exo_luci 03-04-08 17:26

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

In oras la mers lejer cam 8-9% forja 13-14% afara 6-7 mers lejer

raulito 03-04-08 18:36

1 Attachment(s)
de la mine doar atat farurile si masca nu leam putut pune nu sunt unghiu potrivit:lol:

_seby_ 03-04-08 23:05

2 Attachment(s)
aveo...:D bla bla 10 caractere...

dydy-andrey 04-04-08 12:15

nu se ocupa nimeni si de al meu? :(

dydy-andrey 04-04-08 13:01

1 Attachment(s)
sa nu mai faci niciodata poza sub un pom si masina nespalata... am facut doar ce ai zis u ca vrei...angel eyeds, grila si capota prelungita...

astept poze cu ea dupa ce o sa o modifici in realitate

Bafta!

SaIBoT 04-04-08 14:55

[QUOTE=dydy-andrey;1465334]

Nu incerci ceva si pe masina mea.Eu chiar nu le am deloc cu VT-ul si vreau sa stiu cum i-ar sta masinii mai bine pt a o putea modifica in realitate.Pozele sunt la pagina 62.Ms mult,sunt bine venite orice fel de Vt-uri din partea oricui.M-ar interesa in special partea din fata a masinii care vreau sa o schimb prima.Bafta!

dydy-andrey 04-04-08 15:55

1 Attachment(s)
asta facuta in 10 min :rolleyes2...lucrez la altceva momentan...imi pare rau ca a iesit asa urata :lol::lol:

SaIBoT 04-04-08 16:02

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 1465684)
asta facuta in 10 min :rolleyes2...lucrez la altceva momentan...imi pare rau ca a iesit asa urata :lol::lol:

WTF,imi plac jantele si imi place bara de fata,dar prea Sf la fata,no ofense dar eu as vrea ceva realizabil si nu vreau sa ii schimb fata total.Ms,poate cand ai putin mai mult timp daca nu uiti mai incerci ceva.Bafta la ce lucrezi acuma!

_seby_ 04-04-08 17:08

2 Attachment(s)
pentru saibot!:D

SaIBoT 04-04-08 17:16

Quote:

Originally Posted by _seby_ (Post 1465819)
pentru saibot!:D

Ms Seby,arata f bine,poate k i s-ar potrivi mai bine ceva jante mai mici,dar imi place mult cum a iesit,mai ales bara din fata.Daca nu iti cer prea mult,cand mai ai timp te rog sa faci ceva pt poza facuta "din fata".Oricum ms mult,cea mai tare pana acuma 8)

exo_luci 04-04-08 19:28

Ms Dydy , o sa pun poze cu ea pe parcurs nu pot face totu odata (fonduri)...acum vine statia , wooferu si evacuarea , incetu cu incetu dar o sa o fac ..bafta

cmdbass 06-04-08 03:39

sunt varza la vt.....dar fata de altii sunt geniu =))))))))))

aventtini_clan 06-04-08 18:00

Quote:

Originally Posted by raulito (Post 1463775)
de la mine doar atat farurile si masca nu leam putut pune nu sunt unghiu potrivit:lol:

mltumesc pt imagine ff frumos o sa incerc sa ii pun eu un setag al rusiei pe capota dar nu o nimeresc la unghi si niste faruri negre plus grila neagra card ca ies bine

raulito 06-04-08 20:19

iti pun eu stagul rusiei numa sa pui imaginea aici k nu stiu car ii si grila negra o foac :P

sorin mgp 06-04-08 20:42

lume am si eu o dacie
eleganta
dar nu stiu va rog frumos am nevoie de parerea voastarcum sa va arat poze cu ea id-ul meu este flanchitoi @yahoo.com

All times are GMT +2. The time now is 01:04.

- Copyright 2026 4Tuning