![]() |
Re: Targu Neamt
Quote:
Deci am inteles ca a fost ridicat de un cunoscator care era interesat doar daca era "urs"...si cum urs era...a plecat la Targ...deci nu stie nimeni, nu cunoaste nimeni? |
Duminica 7.11.2010 toti de prin zona sunt invitati la un gratar la zimbrarie pe la ora 13-14 cu mic cu mare ca de sfarsit de sezon/an:D cei care au fost stiu despre ce este vorba si unde mai exact. va asteptam in numar cat mai mare
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In seara asta la intalnire mai vorbim ...multi au vaz pe forum! acuma cine are de venit vine;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc lui Sebi pt sustinere........eu nu am mai intrat pe mult pe forum....dar in seara asta am facut.o datorita invitatie lui Gabi pt Duminica.
Adevarul si cu parere de rau e ca intradevar a fost sparta biserica lui tata si s.au furat niste icoane......problema e ca eu nu m.am imbogatit peste noapte si in al doilea rand hotii vor fi prinsi destul de repede dupa informatiile pe care le am. Despre acest lucru nu pot sa zic de cat RUSINE hotilor si mancatorilor de cacat (scuze operatorilor dar sunt convins ca nu am jicnit pe nimeni). In al doilea rand ii multumes lui Gabi ca sa gandit si la mine si desi duminica nu sunt in zona voi face tot posibilul sa ajung sa ora stabilila si la locatia stabilita...voi aduce tot "arsenalul"(shtatiile) si poate se lasa cu ceva frumos. Pe viitor sper sa se termine cu prostiile si sper sa reusesc iarasi (bine inteles cu ajutotrul comunitatii din targu neamt care m.a sustinut in totdeuna si mi.a fost alaturi) sa reinvii spectacolele frumoase in care se adunau si pana la 200 de oameni cum se faceau la Stadion. Macar de dragul vremurilor trecute daca imi veti fi alaturi sa mai realizam ceva frumos. Va multumesc toturor. |
fuioaga sa speram ca putem ajunge si noi sa facem ceva frumos cum faceam odata...baiatu cu startu e pe pozitii daca ajungem....felicitari baieti pentru organizare :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning