![]() |
Re: E30 - DJ99KLI
Nu m-am băgat pānă acum īn discuţiile referitoare la maşina lui Iustin, decāt să-l felicit pentru cum merge, dar acum mă văd nevoit s-o fac. De fapt, motorul nu este 2.5, ci un 3.8 2xT, alimentat cu apă plată. :roll:
|
Quote:
|
Chiar e 2.5.
|
eu nu vreau sa fiu rautacios sau invidios etc.Il felicit pe iustin pt masina e chiar senzatie dar nu prea imi vine sa cred ca poate sa il faca pe dgh sau wpp.......la DGH e probl ca nu poate sa puna puterea pe asfalt dar se va rezolva in curand ;)
|
Mulţi n-au crezut şi mulţi īncă nu cred că e posibil, dar se pare că realitatea este alta.
|
Quote:
|
Quote:
|
eu nu stiu de ce va certati atat pt un nimik...iustin are 2,5 24v turbo din cate se stie 1 la mana...2 la mana un 2,5 t face un 3,8 t ...conteaza ce imbunatatiri ai nu k e mai mare;) in fine multa bafta iustin tine-o tot asa!
|
Quote:
|
Eu cred ca diferenta o mai face si cauciucurile spate;) (slik) :)
|
Quote:
|
Pai are dreptate.....diferenta o "face" slick-urilii, daca ii pune si pe fatza....atunci rupe tot :))
|
si parerea mea este ca slick-urile il ajuta intr-o masura mai mare sau mai mica , adica vreau sa zic , ca isi fac banii (la puterea asta)
|
majoritatea dupa forumul asta sunt pe dinafara.. si au in cap doar fortza.. grav:) si habar nu au d capu lor..
|
=))))))))) retaaaarzi :))))))))))))
scuzati`mi expresia .... dar unii de pe aici o ard aiurea grav de tot incetati odata cu porcariile astea .... dete mecanica in voi :))) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning