![]() |
Re: VW Vento - Proprietari, aratati-va masinile
Quote:
|
nu.benzinar.55kw 75hp cod motor AAM.
|
Quote:
|
sincer o am doar de 8 zile si e o medie consumul pe care l-am trecut aici,dar zilele astea fac plinul si revin cu detalii dupa 100 km facuti si in oras si in afara.
|
1 Attachment(s)
ce parere aveti este pus de forma deocamdata astept pareri
|
Quote:
:?: Apropo de consum, am si eu o intrebare. Mie-mi scoate consum de 14-16 pe gaz Vento-ul, motor 1,8 AAM 55kw, 75CP, din ce am citit aici pe forum-uri ma numar printre cei care se plang de consum ridicat. Ce ar trebuii sa verific? ce problema ar putea avea? :???: Tin sa precizez ca de 2 sapt (sofat zilnic 50-100km) nu-i apas pe acceleratie mai mult decat necesar, adik sofez pentru consum cat mai mic si tot nu reusesc sa-l scot sub 14/gaz si 12/benzina - oras.:cry: :rolleyes2Multumesc pentru orice sugestii. |
saptamana asta o sa va zic sigur ce medie imi iese dupa ce fac plinul si dupa 120 de km o sa alimentez din nou .va salut.
|
Acelasi motor AAM il am si eu, consumul in oras e undeva pe la 8,5-10 la mine (in CJ), pe afara e cam 9 daca nu trec de 120 km/h, ce e interesant e ca ori cum merg, turat sau nu tot atat imi ia. Am incercat sa merg cu el cu a 5-a in oras unde se poate( cam 60km/h), deci turatie f mica (retrogradam daca trebuia sa depasescsau sau sa accelerez) si parca tot asa consuma.
Consum mediu pe autostrada Germania-Romania la viteza de 130 km/h mers constant, 9,5-10 litri. |
Quote:
Cam multe prize pe bara, are multe linii si pare cam incarcata, rotunda in comparatie cu liniile de la vento, nu se potriveste de nici o culoare cu masina zic eu. |
la fel si la mine ca si la Maxx consumul de oras pe undeva de 9-10
afara daca nu calc peste 100 mi-o iesit si 5,5 cun 90 constant |
Quote:
|
AM DAT SPOILERUL JOS SI AM AJUNS LA CONCLUZIA CA SA IAU CU TOTUL O ALTA BARA
|
IN LEGATURA CU CONSUMUL AM SI EU UN 1,8 ABS CARE CONSUMA IN ORAS 12 ALERGATA SI IN AFARA 7 SI CEVA APROAPE DE 8 ALERGATA + CA AM ROTI PE 15 SI MAI TRAGE SI DE ELE
|
:???: deci eu chiar am o problema cu consumul :cry:
Nu stiti ce ar trebuii sa verific/schimb la motor, sau de ce imi trage atata combustibil? Ce are putea fi? Cred ca o sa ma bag cu ea la un mecanic VW pentru o verificare completa. 8) ps: mersi pentru raspunsuri. ps2: pt. ncs_balauru: cred si eu ca sa iei alta bara ar da mai bine. |
daca iti ia 14 in oras pe gaz e bun pt ca pe gaz ia mai mult....acum depinde de orash....mie imi ia cam 12 in oras cu 6-7 afara cu rotile de 16".....tin sa precizez ca in oras media de viteza nu depaseste 12-16 km/h(luat dupa computerul de bord....)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning