![]() |
Re: Help Thread
schimba orasul :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1. afli ce ver de YM foloseste respectivul, 2. o instalezi si tu (Uninstall ver ta/install versiunea lui) astea se face cu 2 restarturi atat dupa uninstall cat si dupa install(are niste reg care pleaca doar dupa reboot) 3. Indicat ar fi ca dupa uninstall si restart sa stergi cam tot ce tine de YM pe PC: foldere, bara care o pune in browser si app aia de upload Spor |
Quote:
Am umblat si in setariile de la messenger si tot degeaba.... |
Asa am si eu pe celalalt calculator... Poti de pe mail sa scri si merge. Probabil un windows nou ar rezolva. Am incercat si eu sa dezinstalez messengerul si sa-l instalez din nou si da eroare.
|
Quote:
poate ajuta |
Salut ... am o janta atinsa pe cateva spite ... stiti cumva pe unde as putea s-o rectific si eventual si un fresh paint ??? aici in Hunedoara ... calitate sa fie ... Multumesc !
|
Quote:
|
Quote:
,iata rezolvarea : Se deschide in stanga jos la start run-ul in care se va scrie regedit apoi se da enter ,se va afisa o fereastra de editare a registrilor din windows ( foarte mare atentie aici ) vei parcurge intocmai acesti pasi ,se da click pe HKEY_CURRENT_USER ,dupa care Software ,dupa care Microsoft ,dupa care Windows ,dupa care CurrentVersion ,dupa care Internet Settings ,dupa care se va sterge folderul Zones cu click dreapta pe el si delete Se inchide regedit si fara sa dai restart la PC,sau sa instalezi/dezinstalezi ceva deschizi yahoo messenger si totul revine la normal.Totodata si gadget-urile din windows7 au revenit la normal Daca urmezi acesti pasi corect ar trebui sa scapati de problema! Spor la treaba Gelule ;) |
nu are cineva cumva o carcasa de samsung s5230? si pe bani dak este!ms!
|
cineva care se priecepe la tablarie mar interesa...mo frecato in rapciugos in parcare :shock:
|
ask dadi (eu zic tipu de la bos doar ca te arde la pret
|
Eu le-am dus la Vali de la Santandrei.
|
Eu le-am dus la Vali de la Santandrei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning