![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Am vazut azi in BC un Bora albastru destul de tare...si poze cu el pe aici nu am vazut...:|...
Il stiti?:) |
Quote:
altul nu stiu |
Lol....m-am uitat la primele 20-25 de pagini...si la ultimele...si am sarit peste pagina 55...da,ala e...:)
Mi s-a parut destul de tare! :D |
5 Attachment(s)
O Calibra frumoasa....da nu de bacau :???: (doar in bacau ....o prin trecere..:rolleyes2 ) ...
PS: prea tari jantele...:twisted: ... |
Draguta..Chiar e facuta cu bun gust..
|
Sorry de OFFTOPIC......:sad: .dar voua ce va mai fac masinile dupa grindina de ieri?
Ca a mea face bine .:rolleyes2 ..oarecum....am vazut gheata cam cat un ou de gaina..:shock: .cum s-a spart de capota..:shock: :shock: :shock: am si poze... Tot ce pot sa spun e ...SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT ...!!!:evil: |
Pot sa spun ca mi-a rupt cupola=n doua... mi-a facuto varza :(
|
Naspa tare...ca eu am pus-o sub un copac...dat tot a prinso...
Astia parca din ce in ce tind sa foloseasca tabla mult mai subtire... PS: Andr3i ...da ce s-a intamplat cu Street Car Conceptu....? |
Ehe... SCCu nu mai e :) Am anuntat mai de mult pe forum
|
dupa grindina trabanturile s-o facut schwaitzer :lol:
|
care giata ma a dat cu ghiata prin bc
???? |
:lol: iti dai seama daca vorbesc baietii despre asta...inseamna ca nu vorbesc degeaba...Nu te-am mai vazut ajule demult pe forum pe aici...pe unde mai umbli???:confused2
|
Quote:
tare a fost faza cu asta cu calibra cand mergea pe centru si il opreste politaiu ala care are o calibra bc..pyt parca are numar asta bine inteles ca sa cam speriat cand la vazut pe politai ca il opreste iar apoi sia revenit pt ca politaiul il intreba detalii despre masina (statea omu cu masina in mijlocul centrului si ii arata politaiului ce are prin portbagaj interior ,motor...) oricum e dragutica calibra aia ... |
Quote:
|
cum o fost vrei sa spui...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning