![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
da.. iti tre ceva "scula" de indoit teava :D... eu cunosc pe cineva in oras care are tot felu de scule pt ca se ocupa cu fier forjat si face garduri/porti :D
|
1 Attachment(s)
.....
|
mf site-ul.. o sa iau si ceva idee de pe acolo:P
arata bestial cadrul al 2-lea desenat de tine.. ara fara roti... dar nu-mi surade ideea cu pozitionarea pedalelor chiar sub sa.. am 180 inaltime.. si nu suport sa merg cu picioarele indoite... asta e si motivul pt care e atat de lung cadrul gandit de mine:P + ca e si foarte jos pozitionata saua... mi-au mai venit niste idei.. am sa vad care-i treaba.. o sa incep cu spatele.. iar partea mediana o sa fie in discutie... si cred ca-i bag si niste table:P.... multumest pt suport oricum:) acuma.. va las.. ca plec... ne vedem pe luni.. marti... poate pana atunci regandesc forma cadrului:P Sarbatori fericite tuturor!!! |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Acum ceva timp, mai exact anul trecut prin ianuarie am luat o bicicleta, a trecut printr-o mica transformare, am vandut-o si am trecut la altceva, o merida matts 10v, un model suficient pentru mine.A venit iarna si a suferit mici transformari, roata spate fiind schimbata complet, ganduri de vanzare si in final a ajuns un fel de hybrid. In viitor sper ca va aparea si o furca fixa din carbon. Momentan cantareste in jur de 12kg
Si iarna viitoare, cine stie, poate va avea si o surioara mai usoara Poze... |
pe merida merge si o furca cu suspensie de cross :D..sau ma rog... poate te dai doar pe asfalt la drum lung ;) Vara asta am in plan sa-mi fac si eu un cross frumusel :D si daca imi permite bugetu sa aiba 10kg in cap sau sub :D
|
Quote:
asta mi s-a intamplat si mie .Sa stii k sunt krichetii de vina Poti sa desfaci pinioanele cu o cheie care se gaseste in targ si care costa km 4 lei si schimbi doar krichetii (metoda complicata ) sau cumperi direct alte pinioane care sunt cam 15 lei |
asta mi s-a intamplat si mie
crichetii sunt de vina Dak vrei sa ii faci desfaci pinioanele cu cheie speciala(4lei in orice piata) si ii schimbi sau poti sa schimbi pinioanele cu totu' pt ca este mai simplu(pinioanele noi sunt 15 lei) |
5 Attachment(s)
tocmai am facut rost si de masina de indoit.. prob e ca nu prea are omu timp... dar.. incercam:P
ceva idei:-?? |
4 Attachment(s)
mdea.... lipsa de ocupatie... ceva sarma... si un super glue... si hai sa ne distram:)))
|
Esti nebun!!!?!?!?
E super tare!Poti face o macheta! Ti-a iesit chiar foarte fain! Felicitarile mele! |
Quote:
omule,chiar ai talent,nu gluma8) |
o masuratoare asa.. in mare...=))
undeva la 12m de teava... 2.5m de lant... si un ~2.70m lungime bicla =))=))=))=)) |
Quote:
O să iasă bine de tot. Dacă e perfectă bicicleta nu are niciun farmec. Eu am văzut şi proiectele anterioare.. Şi o să iasă bine.. O să ai ceva de muncă.. Baftă!! O să ai nevoie!! |
Vand Frana de fata Hayes 9 ;) 150Lei... motivul ... o vand deoarece mi-am luat un Avid Jucy 3 :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning