![]() |
Re: Accidente
De spoiler , semnalizator si coltul la aripa nu ziceti nimic? Baba cred ca se oprea in mijlocul drumului, daca vedea masina ca vine, dar la ce viteza avea, nici nu a mai vazut-o...ori era baba supraponderala rau.....
|
|
Un accident la doua ore
Quote:
|
ultimul acident lam vazut... era destul de grav avariat audiu
|
9 Attachment(s)
Accident sambata pe la 11 in Floresti ... am stat aproape o ora blokat in coloana ... nush care cine ce o facut ... cert e ca s-or ciocanit bine ....
era sa iasa si bataie... ca ala cu Vento de Salaj o depasit toata coloana si astia din coloana s-or pus in fatza mashinii ... si atunci ala s-o dat jos din mashina plin de impresii sa sara la bataie ... pana la urma n-am vazut box :( Politistii stateau si se uitau pasivi ... Cred ca o fost o coloana cat China de lunga .. mai ales ca ieseau si cei din targu de mashini ... |
banui ca e accidentul cu pricina ...
"O mamă īn vārstă de 24 de ani, din Floreşti, şi copilul ei de 3 ani, au fost răniţi īn urma accident provocat de către aceasta. Femeia se afla, sāmbătă, la volanul unei maşini şi circula spre Huedin. Martorii susţin că, la un moment dat, Ramona M. ar fi intenţionat să īntoarcă maşina fără a opri, īnsă nu s-a asigurat suficient, autoturismul condus de ea fiind puternic lovit din spate de o Skoda. Īn urma impactului, Ramona M. a fost rănită grav, iar copilul său, de trei ani, a suferit şi el leziuni care au necesitat intervenţia medicilor. " |
|
1 Attachment(s)
http://www.clujeanul.ro/cluj/a-oprit...emafor-2661660
A vrut sa darame un semafor din Manastur cu un Land Rover! |
http://www.citynews.ro/7-accidente-i...-week-end+9708
7 accidente intr-un week-end Quote:
|
http://www.clujeanul.ro/cluj/doi-vit...-dacie-2663779
Doi vitezomani pe scuter s-au īnfipt īntr-o Dacie Pe la 7 am mai vazut pe Titulescu un accident, cu o Skoda Fabia galbena, fara spoiler fata, trasa pe dreapta, iar pe drum inca erau bucati de plastic din spoiler...nu stiu ce s-a intamplat |
|
nu stiu in ce masura ajuta sa ne referim la toate accidentele care apar ...rezuma-te la cele care...merita..desi acest topic nu prea isi justifica existenta..dar va ramane sus cat timp genereaza interes...
|
eu zic.. ca e bine.. ca apar aici toate accidentele care se intampla in cluj..
eu nu ma uit la tel... si ma documentez.. de aici.. |
e f bine ca apar accidentele aici nu neaparat ca intereseaza pe cineva fiecare accident dar cel putin au efect calmant pentru noi cei care utilizam acest forum ..... vazand in fiecare zi cate 3...4 ..5 accidente nu cred ca-ti mai arde de facut pe Schumacheru pe strazi!!!
|
plus ca uneori iti dai seama ca mai si cunosti pe cineva... deci .. e bine totusi ca exista. Si mai bine ar fi daca ar exista poze.. chestii ... nu doar un link banal catre un ziar online ...
in fine ... noi sa fim sanatosi si sa circulam cu super regulamentarism ;)) Inca eu zic ca ar fi bine sa cream si un topic... "era cat pe ce sa fac accident" |
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning