![]() |
Re: Bancuri / Glume / Amuzament
incearca sa pui linkul aici https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/175-adrese-amuzante/page-40.html ;)
|
Un tigan merge la un dealer de Ferrari si cumpara cea mai puternica masina din magazin. A doua zi se intoarce cu masina si spune ca transmisia e stricata.... Dealeru se uita, intelege ca transmisia e stricata si ii da tiganului alta masina in locul celei cumparate. Urmatoarea zi tiganul... iar cu masina varza. Dealerul, nedumerit, il scoate pe tigan pe circuit: - Ia arata-mi si mie cum schimbi vitezele ca sa inteleg care-i problema... Incepe tiganu cu 1, a 2-a, a 3-a,a 4-a, a 5-a, a 6-a, dupa care cu un tipat de nebun striga: - Si acu' RACHETAAAA!!!!!! ... si schimba in "R"...
|
Un om moare si ajunge la Judecata de Apoi. De acolo i se spune:
- Ai fost un pacatos, in iad cu tine. Omu` se plange, cere iertare,implora...si i se spune: -Bine mah,ai 2 variante: iad normal sau iad studentesc. Alege asta iadu` normal: cum ajunge acolo in prima zi chef, bautura, curve, tot tacamu`... Noaptea la ora 12 fix vine dracu` si ii bate un cui in cur omului. A doua zi la fel, curve si chef, la 12 noaptea vine dracu si se repeta figura. Dupa 3 zile, omu` e enervat la culme si se duce la scaraoschi si ii cere sa il treaca la iad studentesc pentru ca el nu mai suporta. Zis i facut... O luna de zile numa` chefuri zi si noapte, dracu` nu mai venea. A Doua luna la fel, dracu` tot nu mai aparea. Omu zicea ca a pus-o. Dupa 3 luni, intr-o noapte, in toiul chefului, se opreste muzica, se aprind luminile si apare dracu` cu un ciocan mare si cu vreo 2 lazi de cuie si spune: - Alinierea, hai ca a venit sesiunea!!! |
Moare un american, un francez si un roman. Ajung ashtia trei in iad si dracu` le spune:
- Daca imi cereti ceva ce nu pot face va mai dau o viata pe Pamant! Americanul: - Vreau sa vad Titanicul cu toti pasagerii in viata pe el, navigand! Pocneste dracu din degete si apare titanicul navigand cu toti pasagerii pe el, dupa care il baga pe american la cazan. Francezul: - Vreau sa-mi construiesti turnul Eiffel cu susul in jos in fata mea. Pocneste scaraoschi din degete si apare turnul Eiffel cu cracii in sus,stand in echilibru perfect. Il baga si pe francez la cazan. Romanul trage o bashina puternica, dupa care spune: - Bah, du-te prinde-o si coloreaz-o!!! |
Ion si a lui Marie stateau in pat.
Ion plictisit,Maria avea chef de ceva actiune. Maria: -Ioane, pun pariu ca nu ma gasesti? La care Ion: -Da' pui pariu ca nu te caut? Merg doua baloane pe cer. Zice un balon: -Uite un cactussssssssss! - Bine ca mi-ai spussssssssss! I: Ce face o blonda cind se trezeste dimineata, plina de sudori? R : Trimite sudorii acasa si face un dus! O blonda se duce la un medic ginecolog si ii spune : "Domnul doctor, nu stiu ce am dar ma pis in 4 directii!". Dupa ce ii face un control, doctorul gaseste un nasture. Aratindu-l blondei, aceasta spune: "Al dracului arab, mi-a spus ca este un anticonceptional!!!" |
A fost odata un tanar care, pe vremea cand era mic, vroia sa se faca
"mare" scriitor. Cand i s-a cerut sa defineasca "mare" a spus: "Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care lumea sa reactioneze emotional, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere, disperare si manie!". …Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare... |
Prea multi motoristi pe aici...masini tari...etc. sfaturile de mai jos mie mi s-au parut mult prea tari........
:D Sfaturi pentru pietoni: - Cand mergi pe strada ignora toate cosurile de gunoi. E treaba primariei sa mature pe jos, si cum aia tot stau degeaba, nu e cazul sa iti faci probleme sa arunci pe jos tigara, sticla goala de cola, inghetata, sau macar biletul de autobuz (daca esti atat de fraier incat sa-ti cumperi). - Ia-ti un pumn de seminte (bucurestenii adora semintele) si mananca-le pe strada sau in parc. Scuipatul cojilor este o arta. O coaja de samanta poate fi scuipata alene, in sictir, sau cu putere, dinamic. Poti sa iti cooptezi prietenii si sa faceti concursuri si campionate de scuipat coji de seminte: proba de departare, de precizie, de risc (scuipat coji de seminte pe altii) etc.. Daca nu ai seminte (se mai intampla), poti sa scuipi pur si simplu. Nu uita sa horcaiesti inainte. - Atunci cind iti scoti ciinele la plimbare, convinge-l sa faca pipilica pe usa vecinului si cacalica in fata ferestrei lui, pe trotuar. Daca stai intr-un cartier cu blocuri, convinge-l sa faca pe masina celui de deasupra, care te-a inundat asta vara. -Daca mergi si vezi in fata ta o masina parcata pe trotuar (vezi situatia de la Parcare, punctul 3) treci printre ea si zid si plimba-ti cheia pe toata lungimea ei. Daca vrei doar sa il atentionez politicos pe proprietar, rupe-i, sau macar strimba-i oglinda de pe partea ta. - Strada se traverseaza oricum si oriunde, totul e sa tii ochii inchisi. - Pe drumurile publice tu ai intotdeauna prioritate, ca aia cu masina ajung oricum mai repede unde au nevoie. - Daca esti femeie poti face un gest de curtoazie atunci cind treci strada prin mijlocul traficului si sa schitezi alergatul. In acest scop, fa citiva pasi saltareti in directia de mers. - Daca esti licean, unul dintre cele mai amuzante sporturi este mersul in grup cu prietenii pe strada. Puteti practica astfel sporturi ca: rasturnatul cosurilor de gunoi, degajatul burlanelor, fluieratul dupa femei si caftitul fraierilor. Pentru o definitie a notiunii de fraier consulta versurile trupelor de Hip-Hop. VA URMA....... |
SCRISOAREA UNEI MAME BLONDE
Draga fiule, Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai timite o data. Iti scriu incet pentru ca stiu ca tu nu citesti prea repede. Acum cateva zile tatal tau a citit ca marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanta de un kilometru de casa. De aceea ne-am hotarat sa ne mutam mai departe. Noua casa este minunata; are si masina de spalat, dar nu stiu sigur daca merge. Ieri, am bagat lenjeria in ea, am tras de maneta, si de-atunci n-am mai vazut-o. Vremea pe aici nu e foarte rea. Saptamana trecuta n-a plouat decat de doua ori. Prima data, ploaia a tinut 3 zile, a doua oara 4 zile. A propos de vesta pe care o voiai, unchiul Petre mi-a spus ca daca o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o sa coste mai mult; atunci am taiat nasturii si i-am pus in buzunar. In sfarsit, l-am ingropat pe bunicu ; l-am gasit cand ne-am mutat. Era in dulap din ziua in care a castigat la De-a v-ati ascunselea. Sa-ti mai zic ca alaltaieri, a explodat bucataria si tatal tau si cu mine am 'zburat' din casa. Ce emotie! a fost pentru prima data dupa multi ani cand tatal tau si cu mine iesim impreuna undeva. A venit doctorul sa vada daca suntem in regula, si mi-a pus un tub din sticla in gura. Mi-a zis sa nu vorbesc 10 minute. Tatal tau s-a oferit sa cumpere tubul acela. Si daca tot vorbim de taica tau, te anunt ca si-a gasit de lucru, e foarte mandru de asta. Lucreaza peste aproape 500 de oameni. L-au angajat sa tunda iarba in cimitir. Sora ta Julia, cea care s-a casatorit cu sotul ei, a nascut in sfarsit, dar nu stim inca sexul copilului. N-as putea inca sa-ti spun daca esti unchi sau matusa Taica tau a intrebat-o pe sora-ta Lucia daca mai este insarcinata. Lucia i-a zis ca da, in 5 cinci luni de-acum; atunci taica tau a intrebat-o daca era sigura ca era al ei. Ea i-a spus sigura ca da. Ce fata sigura, cata mandrie! Asa fata, asa tata! Varul tau Paul s-a casatorit si se roaga in fiecare zi in fata sotiei lui. E fecioara! Dimpotriva, nu l-am mai vazut pe unchiul Vasile, ala care a murit anul trecut... Cel mai rau e fratetu ala mic, Ionut. A incuiat masina si a lasat cheile inauntru. A trebuit sa se duca pana acasa sa aduca dublura ca sa ne scoata pe toti de acolo. Bine, fiule. Nu pot sa-ti trec adresa pe plic pentru ca n-o stiu. De fapt, ultima familie care a locuit aici, a plecat cu numerele pentru a le pune la noua adresa. Daca o vezi pe Margareta, transmitei salutarile noastre. Daca n-o vezi nu-i spune nimic. Mama ta care te adora, Antoaneta P.S. Aveam de gand sa-ti pun si niste bani, dar deja am inchis plicul. |
tare de tot faza cu banii de la urma :twisted::twisted::twisted:
|
O blonda care s-a saturat sa rada toata lumea de ea, se vopseste bruneta, isi schimba numele si pleaca din oras. Pe drum vede un cioban cu o turma de oi.
Ce se gandeste ea: toata viata lumea a facut misto de mine, ia sa fac si eu misto de alti, ca acum nu mai sunt blonda si nu ma stie nimeni. Zis si facut. Coboara din masina si se duce la cioban. - Bade, daca-ti spun asa dintr-o privire cate oi ai in turma, imi dai o oaie? - Da, fata tati. Blonda se uita de jur imprejur si spune: - 201 - Da fata tati, intelegerea-i intelegere, alegeti o oaie si a ta sa fie. Zis si facut. Blonda vesela se urca in masina, cand sa plece ii bate ciobanul in geam: - Fata tati, daca-ti spun ce culoare naturala are parul tau, imi dai cainele inapoi? |
Romeo si Julieta in noaptea nuntii:
- Ooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o, te rog, in palma... - Dar, Julieta, degetele tale nu pot fi atinse decat de cel mai fin inel de aur cu cel mai frumos şlefuit briliant. - Oooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o, te rog, intre sani... - Dar, Julieta, sanii tai nu pot fi dezmierdaţi decat de razele suave ale lunii. - Ooooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o, te rog, sus!!! - Dar, Julieta, buzele tale nu pot fi sarutate decat de roua fragilor culese intr-o dimineaţa de mai. - Ooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o atunci oriunde, numai scoate-mi-o din cur! |
La un medic vine un tip cu un dop infipt adanc in fund. Doctorul il intreaba ce a patit. - Ma plimbam prin desert, raspunde individul, cand am gasit o lampa. Am frecat-o si din ea a iesit un efrit care a zis ca imi indeplineste orice dorinta. - Si ce i-ai raspuns?, intreaba medicul. - NO SHIT !!!
Maria Mercedesa , cumnata Magistralei , ruda cu Fane Bordura , neam cu USB Dumitru va implora sa faceti o depunere in contul ei care este 1234ROXXX2396734958 deoarece s-a descoperit ca fiul acesteai Ronaldinio Romario Huan Carlos Miramar SUFERA DE EL. Aceasta maladie este incurabila ... pt alinarea sufletului micutzului elev in clasa a 3-a la frageda varsat de 33 de ani va rugam sa depuneti in cont cat va lasa inima pt a polei cu aur si ultima surla din cele 29 de la palatul sau . Pt fiecare depunere mama Omida va va ghici in ness , cafea , 3 in 1 , red bull si alte alea.Daca stergi acest mesaj,jur ca ai INIMAAA DE PIATRAA , INIMA DE LEEU |
Un tanar isi prezinta logodnica la parinti. La masa, tipei ii vine sa faca part. Dupa cateva secunde se simte un miros... Socrul mare spune: -Labus...! Fericita fata ca viitorul socru a dat vina pe cainele de sub scaunul ei, ii vine inima la loc. Peste cateva minute mai trage una si tatal baiatului spune mai nervos: -Labuuus, ai grija... Absolvita de griji, fata mai trage una, la care vine replica: -Labus! Pleaca
Un barbat merge cu liftul. La un moment dat, intra o femeie... Dupa doua etaje, femeia opreste liftul, se uita cochet la el, isi dezbraca bluza si sutienul si le arunca pe jos. - Hai, fa-ma ca sa ma simt ca o femeie. Barbatul se gindeste putin, isi dezbraca camasa, o arunca pe jos si spune: - Hai, spal-o si calc-o. Cand am plecat, sa vedeti ce mi s-a intamplat. Mergeam linistit pe Autostrada Soarelui cu 140 km/h, sa nu credeti ca e masina mea... era a unui prieten; un Porsche Cayenne. Din spate vad ca se apropie in viteza o... Dacia 1310.M-am gandit logic ca e "tunata", dar eu eram cu Porcheul asa ca am crescut viteza ...170...nu ma face pe mine, asta cu Dacia se tot apropia. Cresc viteza 200 km/h, dar ala spre marea mea uimire se tot apropia. Ii dau 240 !!! si sa vedeti la asta cu Dacia... ma ajunge, merge in paralel cu mine si deschide geamul; normal il deschid si eu, auzi ce ma intreaba: - Frate, nu te supara, cum schimb si eu viteza a doua ? :lol: |
bancul cu labus e incomplet..se pierde esenta in replica care urma
|
sorry nu am fost atent
:arrow: Un tanar isi prezinta logodnica la parinti. La masa, tipei ii vine sa faca part. Dupa cateva secunde se simte un miros... Socrul mare spune: -Labus...! Fericita fata ca viitorul socru a dat vina pe cainele de sub scaunul ei, ii vine inima la loc. Peste cateva minute mai trage una si tatal baiatului spune mai nervos: -Labuuus, ai grija... Absolvita de griji, fata mai trage una, la care vine replica: -Labus! Pleaca ca se kk asta pe tine :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning