![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
Una din putinele dacii cu linie. La sofer sper ca pui un maner nou negru.
|
ms ....ma bucur ca va place....si sorin..stai linistit ca nu o sa pun maner nou...negru....ca de aia l-am vopsit portocaliu sa se piarda in spatiu :D pana la urmatoarea faza cand voi desfiinta si acel maner.....adica anul viitor in vara...pana atunci ramane asa:) ma bucur ca va place...si inca odata multumesc pentru aprecieri :D
P.S. sambata daca o sa tina vremea cu mine ma apuc de aliniat capotele farurile si stopurile.....o sa incep incet sa montez cate ceva....ca din pacate numai sambata pot ca atunci ies de la lucru la ora 14 si inca ii lumina....ca in rest....pauza... P.P.S. abia astept sa vina vara :)) take care |
hai ca sambata te ajut si eu . :)
|
Sergiule fa-mi pe plac si pune un maner negru nou macar de proba si nu o sa regretzi.
|
6 Attachment(s)
Cadou.. de la mosu ... .. niste poze ... scuze de claritate.. :D
|
o tentativa de bara spate.......trebe modelata dupa forma masinii......refacuta.......si pe urma o sa vedem cum o arate......numa atata va pot dezvaluii din spoilerul spate.......pana ma hotarasc si eu.....ce si cum va fi.....ramane secretul meu:D
|
hai ba pune pozele de azi .. :)
|
bravo sergiu bravo bravo bravo se contureaza frumos masina bravoooo !!!! :D
|
multumesc.....dar din pacate...deocamdata nu o sa mai pot lucra la masina....deoarece ma pregatesc si eu de sarbatori......si tinand cont ca la oradea ploua intr-una de 3 zile....n-am ce face:| sa ne auzim cu bine:)
|
1 Attachment(s)
o idee de bara spate.....
bafta |
Sergiu ce ai mai facut cu masina ? :) .. facem maine o miscare cu ea ? :D ...
Multumesc SirNenea !! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
salutare si pe anu acesta ce se mai aude cu masina ? :D
|
deocamdata nimik nou......masina este in aceeasi stare ca inainte......nu prea am timp de ea.....si acuma din pacate am alte prioritati....sper sa o termin pana la vara :) la urmatorul pas va mai arat uns et de poze....pana atunci multa bafta...zbye :-h
|
12 Attachment(s)
pffff mult timp o trecut de cand nu am mai dat pe aici.....dar am revenit cu niste noutati.....las pozele sa vorbeasca....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:58. |
- Copyright 2026 4Tuning