![]() |
Ai timp pana duminica :)
|
nush ce e cu atata graba.
timp e destul.. yo a trebuit sa schimb 2 seturi de jentzi ca am vazut ca au mai folosit si altii :P :D mai greu e cu spoileru` :roll: |
1 Attachment(s)
pai cam asta mi a iesit mie... :arrow:
|
1 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow: :wink:
|
andrey sti foarte bine ca poti expune decat o singura lucrare.
una si buna. :evil: |
1 Attachment(s)
this is my shit :)...defecte ? :) pey am asa....
1) jentile nu par reale :) 2) am scos oglinda:)...pt mne nu e un defect...pur si simplu nu`mi place :) 3) mici erori la spoilerul spate ;) altele astept sa`mi zicetzi :) EDIT : la sfatul lui xxdadixx am facut un mic upgrade...sper sa nu se supere nimeni :D sorry tng :) :oops: Asa da mai noobus micus ce esti :D , sant0s |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:D
|
Va propun ceva ...
avem deja cateva luni bune de zile de cand mergem pe ... sistemul asta.. castigatorul da poza si etc eu ... am cautat... pe afara.. sa ma uit .. cum merg concursurile de genul .. mai peste tot ... e .. ceva de genu .. 2 arbitrii ... care dupa concurs fac o scurta analiza .. scot locurile 1-2-3 cu .. un mic comentariu la fiecare si cateva argumente ptr care ala de a luat locu 1 .. l-a luat .. si de ce 2 la fel 3 la fel ce ziceti ? incercam ? macar sa vedem cum merge .. . propun arbitrii pe xxdadixx si pe kickass ... |
blowwind e misto masina :wink: ......dar nu cred ca era novoie sa zici greselile :roll:
sunt deacord cu santos, e cel mai bine asa |
se vede frate k a venit sant0s...dap mane..good ideea :idea: :peace:
adica ce vrei sa spui cu asta? :x -tng |
defapt.. trebuie sa recunosc ca a fost ideea mea :D ,
:)) ma tu mi-ai zis sa scriu sa nu zica lumea ca te-ai autopropus bla bla bla :) , da a fost ideea lui kickass , sant0s :P |
1 Attachment(s)
:roll: :arrow:
|
Fuck!! Spoilerul ala l-am pus si eu pe ea :lol: Acu tre sa-l redesenez 8)
|
1 Attachment(s)
asta e a mea
edit: am rezolvat :D zicetzi greseli,pareri,injurii :D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning