![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Cumpar Land Rover Sau Orice Alt Jeep 4x4 De Lux Ofer 40000e Cash
|
3 Attachment(s)
Tomas am facut eu rost de un land rover din germania la 25 de mii E dar pt mine ;)) daca vrei pot sa ma interesez;). Azi am venit cu masina de la buc:X poate sa fie zapada cat de mare masina nu o simte :X are 288 cp, jenti konig.Pt inceput as vrea sa ii dau alta culoare un alb perlat (stiti pe cineva care le are cu vopsitul) si dupa sa o las mai jos:D
Quick daca e dam o liniuta pe snow?:)) |
Quote:
grc: nu dam,am cu 100cp mai putin ca tine,eventual la un 'fun session' pe zapada. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
R.Equinox: as vrea sa o vopsesc ce zici ii sta bine cu culoarea asta sau cu un alb perlat sau negru? |
2 Attachment(s)
Pe ziua de astazi am reusit sa pun toate piesele cumparate si am reusit sa o dau in grundfiller :D eu sunt multumit:D
Mai ales multumit de piesele ce le-am comandat astazi:D Bloc motor 2.5 150e(second) vibrochen 3.2 M 100e(second) biele de 350gr 180e(noi) pistoane ce rezista 9000rpm 360e (noi) axe cu came 300e(noi) admisie M 120e(second) injectoare cu presiune marita 385e (noi) volanta usurata 70e (second) ambreaj ceramic 180e (nou - chilipir) cutie cu rapoarte scurte (modificata) 200e (second) suspensie Tein drift 880e (nou) Vopsitul ma va costa 2300 ron si voi avea masina gata pe joi-viner dupa spusele vopsitorului asta pentru ca masina este dreapta si piesele au cazut la fix fara a avea nevoie de chit mult!!! wish me luck guys:D:D:D apropo cumpar E30 sau Sierra indiferent de motorizare:D |
6 Attachment(s)
Quote:
Noutati! Golf Am montat 2 jante stock pe 15 pe fata deoarece cele de 16 imi atingeau in aripi..le tin pana ce imi fac evazarile... Motan Mia sosit Roof Rack-115 Euro |
2 Attachment(s)
Quote:
Imi e gata Honda-ul |
4 Attachment(s)
Am mai lucrat la partea estetica la Mitsu:
-Bara fata nou nouță aftermarket OEM 350e -Bara spate și ea tot aftermarket 350e -dat jos toba....urmează o livrare din Japonia...HKS TITAN Planuri de viitor: -Kit Complet AERO -Jante -Faruri noi -Vopsit -etc... |
1 Attachment(s)
Am Facut Si Eu Niste Modificari Minore la Ford
am cumparat 4 jante + gume si lasat mai jos vireaza perfect :D |
2 Attachment(s)
Mi-au sosit jantele:D
Din pacate nu le voi pune pe masina decat dupa ce masina va fi vopsita:( Masina a intrat la vopsit Jantele m-au costat 160x4 euro |
Sal azi mi'a venit kitu de twin-turbo pt Skoda o sa incerc asta seara sa fac cate ceva...:D
Tomas am gasit un land rover sport la 27 de mii E e bn? R.Equinox dami o idee pt culoare sa il fac un mar verde cu negru? sau zimi u ceva Frumoase masini aLL :D |
1 Attachment(s)
E gata si evacurea. Schimbul de ulei l-am facut si pe ala.
Urmeaza tapiteria, ca miroase urat rau in masina |
@ebone , sper sa gasesti un interior frumos si pret bun , bafta!
@Supra mea , din pacate cu ninsorile astea nu am putut s.o scot din garaj.. jantele au venit si in viitorul apropiat o sa le montez ! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning