![]() |
Re: Benzina sau motorina ?
si mie mi s-a parut ciudat dar am preferat sa tac.
|
Quote:
2.0TFSI manuala 6V tractiune fata - mixt 6.6L multitronic tractiune fata - mixt 7,1L S tronic tractiune fata - mixt 7,4L manuala 6V quattro - mixt 7,4L pt mot de 211cp var. ech. AMBIENTE 2.0TDI manuala 6V tractiune fata - mixt 5,3L manuala 6V quattro - mixt 5,9L pt mot 170cp var. ech. AMBIENTE |
Quote:
|
Quote:
|
Daca si Escalade-ul are acceleratie sub 5 sec...mastodontul ala poate doar sasiul fara nimic pe el sa prinda asa :)
|
Am greşit eu. Văzusem în emisiunea auto de pe tvr2, dar am ţinut minte greşit. Are 3,2 tone şi acceleraţie sub 6,5 secunde. Cred că am reţinut greşit că parcă prezentatorul spunea că i s-a părut că scoate şi mai puţin. Poate ca senzaţie, fiind mare.
|
Quote:
Apropo...incerc sa ma lamuresc cu problema demarajului de 5.9s (anuntata de producator) la A5 3.0tdi.Cumpar frecvent reviste auto (precum AutoBild sau Auto Zeitung), caut si pe internet, dar inca nu am gasit nici un test care sa confirme acest demaraj.Toate testele pe care le-am citit anunta un rezultat de 6.4-6.6s (ceea ce mi se pare mult mai plauzibil).Bmw-ul 335d (mult mai puternic si mai usor) are un demaraj de 6.1.Deci mi se pare o enigma mult mai mare decat cea dintre Golful GTI si Passatul CC.De curiozitate, are cineva mai multe informatii?Dar din teste concrete, nu date pretinse de constructor, ca alea le stiu. |
Quote:
|
scuze, dar am cerut un link cu un test, nu un slogan :) .Mie de exemplu mi se pare o data tehnica fals pretinsa, pe care cum spuneam, nu am regasit-o in testele efectuate.Peste tot era mult mai mult, deci ramane o data pe hartie, cam cum ar fi calculat-o constructorul.Exemplu
http://www.kabeleins.de/auto/tests/artikel/12050/002/ pagina 2. |
Sa detaliez?
AWD are timpul 0/100 mai bun decat RWD.Audi nu face nimic cu 3.0 decat cu awd pe cand la BMW exista optiunea de rwd sau x. |
Degeaba imi detaliezi ca nu ai inteles ideea, sau te faci ca ignori.Datele de pe Audi A6 de exemplu (datele de demaraj), sunt mult in urma lui A5, suspect de mare diferenta, tot Quattro fiind.Si nu-mi spune ca ar face cutia o diferenta (pe 3 trepte, de la 0 la 100) de 9 zecimi, ca nu te cred...daca o fi alta cutie.Apoi ideea principala e cea din link.In test scoate 6.6s, scrie negru pe alb, si am mai vazut multe astfel de teste.Nicaieri nu scosese sub 6.4.Deci de unde acel 5.9?BMW-ul 330d macar are ca data de 0-100 6.7, si in test a scos 6.9, deci e mult mai aproape de adevar, el confirma acea data tehnica, A5-ul nu.Pina nu vad deci un test clar cu 5.9, consider la A5 acele secunde burtisme.Deci ca eu sa detaliez, intre ce scrie la el pe hartie si ce scoate in practica e diferenta mare.Nu era vorba de awd vs rwd, sau Audi vs BMW, desi daca comparam cu 335d nu mai are acoperire cu tot awd-ul lui ( sunt 46cp in plus si 86Nm).
|
eu nu inteleg de ce va mai bateti capul ! parca am stabilit ca pentru un gratar..motorina e cea mai buna ca se face jarul calumea!
|
Quote:
Quote:
|
Daca vorbiti de fiabilitate ...... de ce crezi ca turbo diesel e mai fiabil ca turbo benzina .... am vazut o gramada de motoare diesel cu motoare crapate si turbine varza de la folosire prea sportiva.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning