![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
cat ai fost? 90 ?:))
eu era sa-l iau la 130 prin tiganime :)) |
Salut, arata f bine daciutza, dar sunt benzile strambe pe usi sau e tabla stramba....?
Imi dau si eu cu parerea.... |
C-am pe acolo Flo,era noaptea si inca ploua, tot prin tiganime pe linia cea dreapta, eram singur pe drum.:lol:
Schumi, peste 50 km/h in plus fata de cea legala si ti-l pun baietii la pastrat.;) Ms MKY-ule, sunt puse un pic strambe si nu le-am mai putut remedia ca se luau cu vopsea, masina nu a mai fost vopsita de 11 ani si nu e data cu lac.:rolleyes2 |
Quote:
Mersi de informatie... |
daca mereti tare
cat ti-o dat amenda? |
BTL-ule...in ce data s-a intamplat faza cu amenda?Ca si eu am calcat-o pe acolo vineri pe la 8 seara.
|
Joi noaptea Evo pe la 00.30.:D
Mai Flo amenda nu am luat, se pare ca le-a placut de BTL si eu ma inteleg bine cu Politia Alba ,doar puncte de penalizare.:D N-ai pt.ce Schumi.;) |
ii bun...:d
|
te-ai scos :P
|
Cu cat mai multe puncte cu atat mai multe sanse de castig ;) 3 luni pieton + un abonament pe ce traseu doresti =)))))))))))
|
iesi si mai ieftin cu 45 ron te plimbi o luna pe toate linile in oras si nici nu mai ii pericolu sa lovesti masina + uzura ei.
|
ce glumeti suntem :!:
|
doar astazi, de maine suntem seriosi.
|
6 Attachment(s)
Ai fost tare BlueAnegel:D, mi-a placut, doar ca sunt primele 4 in agenda politiei si mai au de asteptat.:lol:
Astazi am mai acaparat niste lucruri pt.BTL in stare impecabila:D. E vb.despre un bidon solutie pt.parbriz in stare f.buna; o bara fata f.bine intretinuta si cu o asezare noua a proiectoarelor, precum si un cheder original 1300 cu inima. Baietii de la dezmembrari stiu de BTL si au de grija de el;), si FNM-ul care a a lucrat cu mine .:lol: |
frumos domnu Dany!ai grija sa nu ramai fara carnet.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning