![]() |
Re:
---------
|
ai parkinson ? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
=)) stai linistit nu ai postat numai de 3 ori=)))))))))))))))))) :lol: :lol:
edit: voi sterge acest post dupa ce cele 3 posturi vor fi sterese(respectiv sa ramana doar 1) deoarece si eu am patit asa...si zikeam si eu ashea la misto, sper ca nu se supara nimeni... :) |
presimt ca o sa iasa o polemica......
|
Quote:
Good Luck :wink: |
1 Attachment(s)
O poza cu 2 tipe pe care daca va aduceti aminte le-ati mai vazut p forum :lol: .
|
Re:
Quote:
|
inca astept sa se incarce poza.... :roll: puteai sa pui si tu o poza mai mica sa o vada tot romanu cu netu lui de *** :|
dar ori cum am apucat sa vad ce fericit esti :lol: iar cea din dreapta(ta) imi pare cunoscuta :) |
Dragutza fata,nu?Este o fosta prietena,de fapt si singura fata pe kre pot spune k am iubit-o cu adevarat pana akum.Am pus o poza mai demult si nu era kiar asa d clara....acum se vede k e dragutzika :D
|
Re:
Quote:
Eram fericit,nu pt k eram inconjurat d 2fete superbe,ci mai mult din cauza alcoolului...cred 8) |
fosta prietena/ atuncea pot sa remarc ce pantalonsh transparenti are :lol: :lol:
sper sa nu te superi :wink: dar nu m-am putut abtine=)) |
1 Attachment(s)
Ma bag si eu in discutie...
na - Carnita frageda :twisted: |
2 Attachment(s)
Prietena unei prietene. A murit in accident de masina. What a waste...
|
Re: fete
Quote:
|
razvy si catalin_rs4 palaris jos superbe fete.
p.s. mi se pare cam aiurea sa pui poza cu pretena ta in diferite ipostaze destul de goala pe un forum cu atata lumea, cu atat mai mult cu cat este ex-prietena. mi se pare o razbunare destul de marsava. (no offence doar ziceam si eu - nu vb de cineva anume) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning