![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
OPC-ul asta in afara de folie si "capacul" de la rezervor ,care este un sticker penal, este cat se poate de stock
|
Quote:
|
bine paul mig mersi de informatie data viitoare o sa fiu mai atent...si o sa ma uit inainte sa postez
|
Quote:
S5 cabrio albastru -> din cate stiu io este al nevestei lu itu continental gt cu nr de bv-> al unui tip care i defapt din sibiu dar are afaceri si alte chesti prin BV si s poate vedea masina foarte des la zoom pe hipodrumului|(dak zic bine strazii) iara S5 alb-> parca e a unuia de la medicina sper sa nu gresesc dar io info astea stiu de masinile astea |
Quote:
|
3 Attachment(s)
ce jante... pe ce masina :shock:
|
a mai fost postata masina...daca te uiti cateva pagini mai in urma...
Oricum masinuta e frumoasa, cel putin mie imi place |
Quote:
imi cer scuze daca a mai fost postata.oricum foarte smechere jantele :D |
dap, la aia ma refeream...si intr-adevar , foarte misto jantele. Omu o parcheaza mereu in locul in care ai fotografiat-o tu (la biserica din groapa pentru cei din Sibiu).
|
Quote:
|
masina aceasta e parcata pe justitiei cred ca de vreo 2 ani in acelasi loc.....se pare ca nu prea circula cu ea
|
lupule nu mai vezi bine:lol:?
|
va zic sigur sunt 2 masini diferite... aia de pe justitiei:D
|
forma geamului spate, bara fata, semnalizare fata, oglinzile, bandourile de pe usi, dimensiunea portbagajului, trapa, culoare etc, inclusiv numerele de inmatriculare difera la cele doua masini.
o_O scuze de offtopic. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning