![]() |
cand ascultam eu adrian eftimie...
oricum e super tare...daca esti houser...innebuneshti later edit:imi cer mi de scuze acum am scos atach-ul ca sa nu incarc serveru inutil :wink: |
orlando tata, daca nu ma insel ai mai urcat-o odata!!!
si uite ca nu ma insel... :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=885 |
recomand si eu o melodie super marfa .... mie unul imi place la nebunie !!!
50 Cent Feat. Mobb Deep - Out Of Control ( cine o are sa o urce ca eu nu pot la cum mere netul acum ) |
1 Attachment(s)
fresh from da king of dirty south :twisted:
|
3 Attachment(s)
rog si eu daca are cineva beenie man, buju banton, elephant man sau bounty killer sa puna aici.. pana atunci recomand missy elliott - don't be cruel (cu beenie man -> de la 1'44\" incolo, ms santos :P) si va pun cateva mostre sa va faceti o idee.. dancehall rulz
|
vreau si eu melodiile de pe cd`ul cu carcotashi care le are
|
1 Attachment(s)
a mai pus cineva melodia, dar nu era completa saa ca ... here it is
|
Re:
Quote:
sa fii cu ochii pe FILMUL MR 2 ... cand o aparea ;) sa auzi acolo .. de o luna tot selectez. . :) maine se face o luna .. de cand selectez muzica :) pana acum am 2 sa zicem 3 melodii care .. au intrat .. :D |
joder !! :shock: :shock: :shock:
am gasit una ..... : / pfoai d capu meu :D s-a termenat cu smecheria .. cine stie .. cunoaste .. isi da seama cat de grav ..e .. daca am zis ca s-a termenat cu smcheria :D normal .. c`o sa fie pe soundtrack`ul de la filmul MR PART 2 .. :) pana atunci =)) n-aveti parte =)) |
petey pablo - give it up
e dragutzica.. :wink: |
FatBoy Slim - Apache ;) old school shit :)
|
vreau si eu melodia aia de la kiss cu broasca vine amestecatura aia intre crazy frog si o manea !!
|
Cea mai tare melodieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ........ dati`o jooosssss
https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=63171 ahahahahah |
1 Attachment(s)
..... Seventh Heaven - Dreamcather
TNG .. baga ochiu` ;) e superba |
Re:
Quote:
edit : e misto :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning