![]() |
Re: Galerie foto
super pozele lui sNap7 :D canon EOS 400D chiar este camera, nu jucarie :lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Da, cum a spus Bogdan, sunt facute cu Canon EOS 400D. V-am atasat un programel interesant, deschizi orice poza cu el si iti da toate detaliile despre poza (timp de expunere, distanta focala, marca si modelul aparatului, etc..). |
super fain programu,sencs
|
1 Attachment(s)
am inceput anu' bine... :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nu am schimbat pasiunea si nici nu am sa o schimb vreodata, parerea mea e ca pasiunea nu se poate "schimba" ci doar poti sa ai mai multe pasiuni, nu ? :) |
Quote:
|
Quote:
E in crestere deocamdata :) @BAD-GUY: sa stii ca nu aparatul e cel care costa mult, ci accesoriile (obiective, filtre, blitzuri, etc.) pe care le folosesti. |
5 Attachment(s)
Nu am mai putut da edit, Bogdan "combina" te rog posturile astea doua.
.. si ca sa nu fiu offtopic, mai pun cateva cadre. Nu toate sunt "muncite" la fel ca si cele cu apusul. Monstruletul verde din a 2-a poza e Suzi :D. La cel cu ATV-urile m-am grabit sa-l prind pe unul din ele in saritura, e facuta pe fuga, iar cea cu mine e demo :) |
ce ciumeg ii ala cu atv:lol: ce mai imprastie pietrisul :lol:
|
apropo de atv azi dimineata la cafea vine unu tot rupt ca si curiosi il intreb cea patit cica a cazut cu atv ul intrun copac benton nu?
|
:lol: foarte beNton :lol:
|
3 Attachment(s)
oare cati fotografi sunt aici? :lol: desi e mai practica fotografia digitala, am ramas fidel filmului foto. am un zenit 11 din 1989, un obiectiv Helios-44M-4 de 58mm si unu Industar de 35mm :twisted: by the way, super pozele, sNap7 :-P
|
Lolz..Nice:shock:
|
am si eu unu dinala vechi da nush cum ii zice e rusesc .,dar nu are atat obiectivu' :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning