![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Quote:
dami add Criminales : cata_bau_88 |
10 Attachment(s)
La Ploiesti am facut toti o treaba excelenta....cu numai 25 masini am reusit sa blocam cea mai importanta statie Petrom din zona Ploiestiului, cea din zona care leaga Centura orasului cu DN1 (Bucuresti-Brasov)..aceasta avand cel mai mare numar de pompe adica 12. Aici o sa pun cateva poze si linkuri...o sa mai urmeze...nu ne lasam calcati in picioare Alaturi de noi s-a alaturat si Cheloo de la parazitii.
Si vreo 2-3 linkuri cu interviuri TV. https://www.youtube.com/watch?v=RgQ3gdJtNno https://www.youtube.com/watch?v=KTQBd...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=QFJRwJ8ykzY |
Terorizati in a fi consumatori - –
datI cautare pe google sa vedeti asta se intimpla si la noi nu mai fiti robotii lor sculati-va fratilor ROMANIA TREZESTETE |
Quote:
|
MARELE ISTORIC "FORD V6 "
AVEM SINGURUL PRESEDINTE DIN LUME CARE ARE 19 DOSARE PENALE SI CA SA SCAPE DE ELE NEA VINDUT CONTRA MANDATULUI DE PRESEDINTE TIMP DE INCA 5 ANI CA SA PRESCRIE FAPTELE ASTA O STII IMI LASI UN MIROS DE SECURIST SI DE DEZINFORMATOR AL POPORULUI NU AM VRUT SA SCRIU ASTA DAR MAI FORTAT CU INFORMATIILE TALE DE C.... FLOTA ROMANA UNDE E ? HAI SA FIM SERIOSI A SI NU LUATI UN ANALFABET IN SEAMA CARE ARE 8 MIL SALAR CA O SA VA DUCETI DRACULUI DE RIPA :shock::x CE SA FACEM CU ANALFABETII ASTIA CARE AU 8 MIL PE LUNA DE UNDE STIU EI ATITA CARTE PROSTII ASTIA SI CUM DE DRACU INTR-O DICTATURA, LIDER POLITIC????:rolleyes2:?: A DA :idea: ERA EL PRESEDINTE EL MARE SEF DE PARTID SI .....:?: A SI LIDER POLITIC DIN PARTIDUL DE OPOZITIE ?:?::idea: A TOT EL ERA BU ASA O SEARA BUNA SI NU UITATI UNU POATE FACE DIFERENTA SI UN RAZBOI E MAI USOR IN 2 |
Old 28-12-10, 21:24 #53
MihaiCsl Stage 5 MihaiCsl's Avatar Join Date: Nov 2009 Oras: Iasi Age: 19 Posts: 422 Default Re: Boicot Benzinărie Quote: Originally Posted by zorro6299 View Post criminales , respect frate , esti tare omule !!! daca te-as putea clona / as schimba Romania cel mai tare ma bucura ca BZI au facut acel montaj pe o melodie preferata de criminales / bine aleasa / pacat ca NU se trezesc Romanii / mai mult k sigur cand se vor trezi...v-a fi prea tarziu..... Daca 30% din oameni ar fi ca el, n-am mai fi in cacatu asta de acum. Tot respectul meu pentru crimales si-mi doresc sa simta toti romanii ceea ce simte el de a ajuns sa faca chestia asta. __________________ " FORD V6 " un analfabet din cite se poate vedea poate face mult mai multe decit tine |
Cred ca mai bine ar fi sa incetati ci jignirile. Ar trebui sa isi vada fiecare scopul, si in cazul in care cineva nu e interesat de protestul asta, sa nu viziteze topicul. Asa vad eu lucrurile, cel putin!
|
astazi cred ca din nou vom fi asteptati de politie si jandarmi la 23 august...deja a aparut si in libertatea locul de intalnire http://www.libertatea.ro/stire/roman...ni-316438.html
|
Quote:
Poate asa se vor strange mai multi... |
CREDEMA CA NICI MIE NU IMI PLACE DAR CIND VAD CEIA CE ZIC UNII "FORD V6 " CA SUNT ANALFABET SI UNA SI ALTA SI LECTII DE ISTORIE
SI CREDITE LUATE CU BULETINUL CAINELUI CE FACEM POSTAM DE DRAGUL DE A POSTA NU CRED HAI SA FIM SERIOSI AM IESIT SI AM FACUT CEIA CE TREBUIA FACUT SI AM MERS PE JOS DUPA BAIETI DIN BENZINARIE IN BENZINARIE PE UN FRIG DE MINS 5 GRADE DE MI-A INGHETAT STEGUL IN MINA SI VINE EL SI IMI DA LECTII DE ISTORIE NU CRED CA TI-AR PLACE LECTII DE MORALA |
Nu e nicio problema cu asta, ca oricum ar putea sa cheme politia daca ar fi nevoie, si ar ajunge in maxim 5 minute (zic eu), in conditiile in care oricum se sta la pompa ~o ora :D
|
Quote:
|
DA SI DE MULTE ORI PUN BANI DE LA EI DIN BUZUNAR
|
Atunci chiar nu avem motive sa ne facem probleme.
Si oricum, astazi cand am facut protestul in Ploiesti a trecut militia pe acolo, au observat ca nu facem galagie si si-au vazut de drum. Si evident, daca intrebau ceva, nu stim nimic de niciun protest, noi doar alimentam :D. |
https://www.youtube.com/watch?v=nL_SafUeMLY Un alt filmuletz postat de ultima ora cu ce s-a intamplat la ploiesti!!!!
hai ca incep ca la OTV IN EXCLUSIVITATE:))) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning