![]() |
Re: Ce vor femeile?
o femeie vrea atentie. Problema e sa nimeresti cantitatea potrivita...
|
Quote:
|
pai de aia zicea sa nimeresti cantitatea potrivita
daca ii dai prea multa cazi de fraier .... iar daca ii dai prea putina esti insensibil si nu tii la ea... trebuie sa fie echilibrul acela perfect .... altfel nici cum nu-i bine |
Problema e ca nu te poti adapta la mediu. ;)
|
te poti adapta, dar trebuie rabdare si... experienta :)
|
Quote:
|
firesc, pe parcurs, nimeni nu s-a nascut invatat :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Barbatul se poate adapta situatie generate ..dar atat timp cat exista o comunicare prin care este instintat ca sufoca..si ca face X lucru.. Daca asa si procedezi ..Ada ....ai toate atu-urile sa fi inteleasa , respectata si nu in ultimul rand iubita...atat timp cat din cele scrise de tine.. nu le folosesti impotriva....celui aflat in aceea postura.. |
Nu mai tin minte daca l-am m-ai postat dar azi l-am primit din nou, so:
Nu-i dificil sa faci fericita o femeie. Un barbat trebuie sa fie DOAR: 1.un bun prieten 2. partener 3. iubit 4. ca un frate 5. ca un tata 6. ca un sef 7. un electrician 8. un tapiter 9. un mecanic 10. decorator 11. stilist 12. sexolog 13. psiholog 14. exterminator de gongi 15. un bun ascultator 16. organizator 17. foarte curat 18. simpatic 19. atletic 20. cald 21. atent 22. galant 23. inteligent 24. simpatic 25. creativ 26.tandru 27. puternic 28. intelegator 29. tolerant 30. prudent 31. ambitios 32. capabil 33. curajos 34. determinat 35. sincer 36. pasional Fara a uita sa : 37. faca complimente 38. iubeasca shoppingul 39. fie onest 40. foarte bogat 41. relaxant 42. fildel si deasemenea : 43. sa acorde femeii multa atentie 44. sa-i acorde mult timp 45. sa-i acorde libertate, niciodata sa nu se ingrijoreze unde merge si FOARTE IMPORTANT: 46. niciodata sa nu uite: * zile de nastere * aniversari * evenimente organizate de eacum sa faci un barbat fericit: 1. dezbraca-te 2. da-i mancare |
Cata dreptate are Bluey, I hate to admit it...
|
Abia acum, in aceste momente nasoale pentru mine ma aflat ce vre o femeie de la un barbat. Vrea ca acea persoana sa ii fie altaturi atunci cand ii este greu sa o sustina moral si psihic si atunci cand este fericita ca sa imparta fericirea cu el. O femeie vrea liniste, nu vrea certuri si scandaluri. O femeie vrea ca din cand in cand sa i se faca un compliment, vrea sa ii spunem ce bine ii sta cu o bluza sau ca ce bine ii sta parul in acea zi, vrea sa observam si sa ii aratam ca persoana care ii este alaturi ii acorda atentia pe care o merita. Unei femei ii place foarte mult sa primeasca un cadou sau un buchet de flori fara un anumit motiv si spui "pentru ca e miercuri si pentru ca te iubesc". In orice caz un lucru vi-l spun sigur...o femeie cauta un sprijin intr-un barbat.
Daca veti tine cont in relatiile pe care le aveti de ceea ce v-am zis mai sus va asigur ca nu veti ajunge intr-o situatie ca mine in care nu stiu ce sa mai fac pentru a o recastiga...si veti evita sa va simtiti ca jucati un joc de carti si ca tocmai ati jucat si ultima carte pe care o aveati...inzadar...pentru ca eu nu am facut acele lucruri si pentru ca abia acum am realizat ce NU am facut. Invatati din greselile altora si nu le repetati si voi... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning