![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
maine o sa le pun pe cele din spate ,sau mai bine zis o sa caut sa vad daca sunt strambe si daca este vreun dubiu atunci o sa le caut pe cele mai bune ca sa le pun pe fata si apoi strambaciunile pe spate .tu cemai faci,cum merge cu treaba? Dar cu rechinu? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
am spus ca voi reveni cu poze.....cu toate ca e cam tarziu...there they are...
Sa nu uitam... Masina e de vanzare... Astept oferte. |
Quote:
|
de departe nu e 323i
e 1.8 sau ceva mai mic .. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am mai gasit o problema, de toata comedia, nu am frana pe spate decat ff slaba, pe fata e ff buna si e bine echilibrata, astfel ca nu am observat deficienta, adevarul ca nici nu sunt genul care franeaza pana iti iese mancarea din stomac. Faza e ca am bagat si vreo 200 si ceva de km la ora cu ea de cand am rep. Bine ca nu a fost nevoie sa franez de urgenta. Asa ca am comandat o pompa noua, nu vreau sa ma complic cu garnituri, costa vreo 2,3 mil, maine o primesc, poimaine o schimb. Sa stii ca iti multumesc inca o data de sfatul cu bucsile, daca ma gandesc bine vibratia asta am avut-o si cu rotile pe 13 si cu cele pe 15, acum si cu astea pe 17 si culmea, cam la aceeasi viteza, 120 km/h, si cu distantiere la roti si fara. Cred ca o sa o rezolv urgent. Cu simpatie, Liviu. |
Quote:
Nu erau bucsile, trepida tot din cauza echilibratului, jantele astea au un umar in locul unde vine ornamentul pentru roata, dispozitivul conic care intra in gaura de la janta, in loc sa intre in gaura cu pricina, se sprijinea pe umar, astfel ca la fiecare montaj in masinaria de centrat roti de echilibrat, pardon, cerea alti plumbi, ca sa zic asa, m-am prins de poanta si i-am rugat pe baieti sa bage invers janta in disp. Asa ca rotile sunt ok. Nu mai trepideaza. |
salut, ma bucur ca ai rezolvat problema cu trepidatul, eu sincer tot iti recomand sa inlocuiesti bucsele pt ca e o imbunatatire simtitoare la tinuta de drum a masinii si reactia la manevre bruste. mai pune poze cu masina :D
o zi buna! |
Quote:
Parca aveai o cv vit de vanzare, nu ai reusit sa vezi ce tip e ? |
bah baieti va salut cu stima... respect 4 allz...sunt si io pasionat de rechin si vreau sa va intreb in 2012 s-or mai gasi rechini?fiare vechi oriunde nu con.pls rasp.
|
Cu siguranta se vor mai gasi si atunci.
|
pai ce sa vad la cutie?
am un getrag 245 de pe un e21 323i din 79. |
vand bmw 318 rechin,reconditionat cu piese noi,interior refacut,impecabil...pt piese(nu se mai poate face itp-ul la el)1000 euro dicutabil...
Jante Alpina 15" 195/50 4*100 cu cauciucuri noi 1500km...300 euro |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning