Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   DreamWorks (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/214822-dreamworks.html)

robby207 19-01-11 23:04

Re: DreamWorks

Salutare Zeta, repara geamul ala sa vorbim si noi ca tot omul la semafor :)) V-am salutat.

Zeta 19-01-11 23:32

:lol::lol::lol: promit ca il voi repara...dupa ce termin JAF-ul:-P

Sonny™ 20-01-11 00:21

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 4002651)
Vad ca ai la avatar unul rosu ... asa il faci ?

da....rosu il fac, imi place tare culoarea si sper sa iasa bine, oricum nu era greu;)

Fr33`e30 20-01-11 08:51

aseara am terminat si eu masina prin interior ... am scos absolut tot din ea ... am sters cu benzina ... spre bucuria mea nu am nici macar 1 pata de rugina sau vro gaura ... am luat vopsea cauciucata .... si iam tras 2 maini prin interior ca sa ma simt eu bine sa stiu ca nu o sa am probleme ... am dat folia JOS :)) ms ANDU ... si ca tot nu prea mai aveam ce face am tras de toate bandourile de pe masina :)))) :lol: care erau lipite cu POXIPOL :d ... incet incet o sa mam apuc sa motez motorul , sa ii dau cheie ... rodajul ... si dupa pregatire pt vopsitorie

NXdev 20-01-11 11:50

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4002421)
multumesc baieti pentru sustinere, sper ca pana la vara dream works sa fie un club mare in romania si sa deschidem si filiala aici;)

pun si eu 2 poze sa vedeti unde s.au dus banii mei de facultate:lol::lol:

Splendid 8), ar trebuii sa merite sacrificiul :oops:.Apropo...culoarea va fi mai mult decat perfecta pentru o masina sport.
Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 4003364)
aseara am terminat si eu masina prin interior ... am scos absolut tot din ea ... am sters cu benzina ... spre bucuria mea nu am nici macar 1 pata de rugina sau vro gaura ... am luat vopsea cauciucata .... si iam tras 2 maini prin interior ca sa ma simt eu bine sa stiu ca nu o sa am probleme ... am dat folia JOS :)) ms ANDU ... si ca tot nu prea mai aveam ce face am tras de toate bandourile de pe masina :)))) :lol: care erau lipite cu POXIPOL :d ... incet incet o sa mam apuc sa motez motorul , sa ii dau cheie ... rodajul ... si dupa pregatire pt vopsitorie

Ai lasat-o cheala :)), mai rar mk2 fara rugina...nu s-a luat vopseaua cand ai dat jos bandourile ?Pacat de folie ...facea toata treaba :( ( joking ).Poate reusesti sa ne arati si noua cateva poze :twisted:.

Membri DreamWorks...am o veste buna...timp de cateva zile m-am interesat de eventuri, iar cu ajutorul lui Razvan NEB am trimis email domnului Vali Laszlo.
Buna seara.Imi puteti spune cand se va organiza urmatorul event 4tuning days?Sau daca se va organiza anul acesta.Multumesc.
Raspuns:
Sfarsitul lunii Martie, inceputul lunii Aprilie.

b777kap 20-01-11 11:53

in fiecare an eventul s-a facut in martie...nu e ceva foarte nou

Mustang 20-01-11 11:54

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4003817)
Membri DreamWorks...am o veste buna...timp de cateva zile m-am interesat de eventuri, iar cu ajutorul lui Razvan NEB am trimis email domnului Vali Laszlo.
Buna seara.Imi puteti spune cand se va organiza urmatorul event 4tuning days?Sau daca se va organiza anul acesta.Multumesc.
Raspuns:

Celebrul 4tuningdays...
Poate ne vedem pe acolo, daca primiti cu colindul de paste.

Sonny™ 20-01-11 11:55

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4003817)
Splendid 8), ar trebuii sa merite sacrificiul :oops:.Apropo...culoarea va fi mai mult decat perfecta pentru o masina sport.

Raspuns:

foarte frumos, abia astept sper sa participe si cineva de la noi:twisted:

poate termin si eu masina :rolleyes2:rolleyes2

Fr33`e30 20-01-11 12:00

2 Attachment(s)
corect ... mai greu mk2 fara rugina ... ete ca lam gasit :D ... :lol: una peste alta ... am gasit un motor impecabil cu tot ce imi trebui pe ea ... din nefericire nu dispun de totzi bani si sunt nevoit sa Vand Jantele ... pt toate lumea , https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...p-9j-7-5j.html ... ultimul pretz este 12 mil cu tot cu flanse si prezoane ...

Sonny™ 20-01-11 12:09

Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 4003840)
corect ... mai greu mk2 fara rugina ... ete ca lam gasit :D ... :lol: una peste alta ... am gasit un motor impecabil cu tot ce imi trebui pe ea ... din nefericire nu dispun de totzi bani si sunt nevoit sa Vand Jantele ... pt toate lumea , https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...p-9j-7-5j.html ... ultimul pretz este 12 mil cu tot cu flanse si prezoane ...

las ca o faci tu, timpul rezolva toate probleme, pacat ca dispui de toti banii sa il cumperi, am vazut anuntul si la bazar, o sa iti iei ceva mai frumos nu e panica...sa ai spor cu mk2;)

Fr33`e30 20-01-11 12:11

ms frumos ... combinatia e alta ... sa le vand si vedem noi ce imi iau dupa :D :lol: ... nu prea imi permit sa pierd si motorul asta ... + de asta dau jantele la un pretz de nimic ... avand in vedere ca numai flansele + prezoanele sunt km 100e

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4003871)
las ca o faci tu, timpul rezolva toate probleme, pacat ca dispui de toti banii sa il cumperi, am vazut anuntul si la bazar, o sa iti iei ceva mai frumos nu e panica...sa ai spor cu mk2;)

Я7B. 20-01-11 12:22

Zeta si u umbli cu geamu c amn :))???? Fara sal poti da jos :O??

NXdev 20-01-11 12:57

Quote:

Originally Posted by b777kap (Post 4003823)
in fiecare an eventul s-a facut in martie...nu e ceva foarte nou

Aha...
Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 4003825)
Celebrul 4tuningdays...
Poate ne vedem pe acolo, daca primiti cu colindul de paste.

Primim primim, dar sa ne colinzi cum trebuie :twisted:.
Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4003829)
foarte frumos, abia astept sper sa participe si cineva de la noi:twisted:

poate termin si eu masina :rolleyes2:rolleyes2

Vom participa cateva masini + ursul tau 8).

Fr33`e30 20-01-11 14:13

Nu se mai vinde nimic ... nu mai cumpar nimic ... ma duc acum sa imi iau piesele pt motorul meu ... si il fac pe ala ... si gata :lol:

Tweety_rzw 20-01-11 16:07

Indecis mereu Florin ...:D Oricum face treaba omu ,apropo fr33 te ajut la puzzle knd ai nevoie daca vrei !

All times are GMT +2. The time now is 23:40.

- Copyright 2026 4Tuning