Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

romeo&julieta 13-08-08 23:42

Re: Club astra bertone

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1691630)
Salutare. Sigur ca se poate. Au fost 180 sau 190e setul. Nu mai stiu exact, dar oricum pana in 200. Un far original opel costa tot cam 200e (doar un far, nu setul). Daca vrei sa-ti iei te pun in legatura cu cel care mi le-a adus mie.

merci rumos pt informatie. sa vad mai intai cat ma costa reparatia masinii, adica piesele esentiale si daca mai ramane ceva cascaval te anunt.

elspa 14-08-08 20:24

Baieti am 4 bujii NGK Iridium pe stoc BKR6EIX pentru Bertone 120 ron toate 4 (e super pret, in magazin sunt 65-70 ron bucata).
nu mai am cutiile la ele.

daniii_86 15-08-08 10:21

unde gasesk si eu un prag de bertone ...k a pikat :d :D din cauza drumurilor noastre bune din tara .....prag dreapta ...:D

sabothor 15-08-08 18:09

Quote:

Originally Posted by daniii_86 (Post 1697292)
unde gasesk si eu un prag de bertone ...k a pikat :d :D din cauza drumurilor noastre bune din tara .....prag dreapta ...:D

Daniii, ti-ai luat iar Bertone? Ca stiu ca ai vandut-o ...

Monde0 15-08-08 23:07

3 Attachment(s)
mi-am luat si eu un bertonel 1.8 din 2000 zilele trecute din germania cu putin tuning din austria ( bara fatza spate ,praguri, jante ats 17" , discuri brembo perforate.... cred ca am mentionat tot ) ....nu prea o cunosc ca tocmai am achizitionat-o. Pozele nu prea sunt reusite

daniii_86 15-08-08 23:24

da sefu miam luat iara.....:d 1.8 k al dumitale....jenti pe 17 ....piele rosie din 2000 ....da nu mai am un prag

romeo&julieta 16-08-08 01:09

cumpar grila capota si pleoape faruri irmsche

romeo&julieta 16-08-08 02:46

Quote:

Originally Posted by flo_bbi (Post 1689576)
de pe autoconsult capota aripa ramforsare traversa oglinda electrica incalzita..
si probabil mai mult k sigur de la elspa o sa imi iau restul dar trebuie sa mai fac rost de niste bani.. adica faruri angel eyes alea kre l`am intrebat mai sus de ele.. grila opc.. si radiatoare.. ..
iar despre bodykit am inteles k e o mare prostie..e facut din fibra si e fff proasta.. crapa rpd si in plus sare vopseaua de pe ea.. plus k pe langa aia 14mil te costa montajul si vopsitul.. kre te duce la aceeasi bani.. cat ai da pe o bara normala.. dak vrei .. bara buna are renesys.. doar k e argintie si cred k a facut un pret destul de bun la ea.. tinand cont k o da cu tot cu proiectoare..
eu o sa merg un timp fara bara.. pana pleaca un prieten in germania.. sa imi aduca una de opc .. in jur la 300e.. e mai convenabil asa..

salut. pozi sa pui si tu o poza cu grila opc, te rog. eu vreau sa imi iau o grila irmsche dar vreau sa vad cum arata si asta de opc. merci

romeo&julieta 16-08-08 02:56

Quote:

Originally Posted by VLAD_85 (Post 1618733)
Salut a venit vremea sa-mi prezit si eu masina cu toate ca o am de un an de zile.
Opel Astra Coupe 2.0T,an 2002,full options,navigatie,piele,xenon,trapa,climatronic,pi lot automat,telefon,
Modificari aduse de mine:
-jante OZ 8j17
-suspensie sport -55/35mm(daca e interesat cineva este de vanzare,vreau sa-mi iau KW reglabila -60/55mm)
-bara stabilizatoare Wiechers(nemontata)
-discuri perforate Zimermmann
-filtru aer conic K&N
-chip TCM
-bujii NGK Iridium IX
-evacuare sport
-ceas presiune turbo AutoGauge
-grila fata Irmscher
-pleoapa luneta Rieger
Planuri de viitor:
-suspensie reglabila KW
-bara fata OPC
-oglinzii OPC
-phase 3 EDS 300cp

sal. poti sa-mi spui si mie te rog de unde si cat ai dat pe grila irmsche? merci anticipat

romeo&julieta 16-08-08 03:00

Quote:

Originally Posted by flo_bbi (Post 1611009)
salut.. sunt posesor al unui bertone 2.2 cu vreo 165 de calutzi asa... as cam vrea sa umblu la "becuri" ..dak a mai schimbat cineva pe aici pozitia, semnale .. cel de la nr de inmatriculare.. plafoniera.. cam tot ce se poate.. cu acele becuri cu led.. dar problema e cam am inteles k va da un fel de eroare in bord.. pt nu au filament si k au un consum mai mic.. ma lamureste cineva? va multumesc..

sal. te-ai lamurit cu luminie? tu ti le-ai schimbat? k si eu vreau sa-mi iau faruri cu xenon si angel eye daca tot le-am distrus pe cele originale si habar n-am ce sa-mi iau sa se si potriveasca, sa fie si reglabile, etc..........

romeo&julieta 16-08-08 03:47

Quote:

Originally Posted by criss4u (Post 1121311)
deci am facut cateva poze cu farurile si becurile de la proiectoare , eu tokmai miam comandat 2 instalati xenon uda de 10000 si una 6000-8000 pt faza scurta si lunga , dar nus hot c sa fac as pune una pe proiectoare si una pe lupe (scurta) sincer becurile h3 care le am acum se vad cu adevarat superb , das de 75w ca cele din poza dar mai puternice e aprozimativ imitatia xenonulu dar cu 70% mai ieftin:D

imi plac foarte mult farurile tale. imi poti spune si mie te rog de unde le-ai luat si cu ce pert???merci

flo_bbi 16-08-08 04:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by romeo&julieta (Post 1698852)
salut. pozi sa pui si tu o poza cu grila opc, te rog. eu vreau sa imi iau o grila irmsche dar vreau sa vad cum arata si asta de opc. merci

grila de opc Attachment 617063

flo_bbi 16-08-08 04:58

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by romeo&julieta (Post 1698860)
sal. te-ai lamurit cu luminie? tu ti le-ai schimbat? k si eu vreau sa-mi iau faruri cu xenon si angel eye daca tot le-am distrus pe cele originale si habar n-am ce sa-mi iau sa se si potriveasca, sa fie si reglabile, etc..........

mi-am scimbat doar becurile de pozitii,mi-am pus leduri, se potrivesc perfect in locul becurilor normale
este o treaba de 1 min :)) cam asa.. am schimbat doar atat k aveam faruri cu xenon din fabrica
Attachment 617070Attachment 617068
.. iar acum nu o sa mai trebuiasca asa ceva pt ca imi pun faruri cu angel eyes cu xenon si leduri
Attachment 617067 Attachment 617069

flo_bbi 16-08-08 05:00

3 Attachment(s)
farurile care imi plac cel mai mult..
Attachment 617071Attachment 617072Attachment 617073

daniii_86 16-08-08 10:00

dap kiar sunt marfa farurile:) .....unde gasim grila irmsche si eleron ...cum este pe bertone 2.2 din fabrik ?

All times are GMT +2. The time now is 07:45.

- Copyright 2026 4Tuning