![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
|
Baieti am 4 bujii NGK Iridium pe stoc BKR6EIX pentru Bertone 120 ron toate 4 (e super pret, in magazin sunt 65-70 ron bucata).
nu mai am cutiile la ele. |
unde gasesk si eu un prag de bertone ...k a pikat :d :D din cauza drumurilor noastre bune din tara .....prag dreapta ...:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
mi-am luat si eu un bertonel 1.8 din 2000 zilele trecute din germania cu putin tuning din austria ( bara fatza spate ,praguri, jante ats 17" , discuri brembo perforate.... cred ca am mentionat tot ) ....nu prea o cunosc ca tocmai am achizitionat-o. Pozele nu prea sunt reusite
|
da sefu miam luat iara.....:d 1.8 k al dumitale....jenti pe 17 ....piele rosie din 2000 ....da nu mai am un prag
|
cumpar grila capota si pleoape faruri irmsche
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
este o treaba de 1 min :)) cam asa.. am schimbat doar atat k aveam faruri cu xenon din fabrica Attachment 617070Attachment 617068 .. iar acum nu o sa mai trebuiasca asa ceva pt ca imi pun faruri cu angel eyes cu xenon si leduri Attachment 617067 Attachment 617069 |
3 Attachment(s)
|
dap kiar sunt marfa farurile:) .....unde gasim grila irmsche si eleron ...cum este pe bertone 2.2 din fabrik ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning