![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
o sa incerc totusi,dar ce solutie ar trebui sa folosesc ptr curatare?
|
ceasuri scanate golf 3 de la 0-220 cu 5000 rot chiar nu are nimeni? inca mai sper sa ma ajute cineva
|
salutari voua.... am probleme cu EPC-ul la un golf 4 va spuneam.......
ieri mi-a spus un prieten ca incerc sa pun niste soutie pt curatati injectoarele ca e posibil sa fie de la ele sa fie infundate... am pus si pentru un moment can 10 min sa stins apoi sa aprins la loc sa fie de la injectoare?sau trb sa o pun neaparat pe tester? |
salutari voua.... am probleme cu EPC-ul la un golf 4 va spuneam.......
ieri mi-a spus un prieten ca incerc sa pun niste soutie pt curatati injectoarele ca e posibil sa fie de la ele sa fie infundate... am pus si pentru un moment can 10 min sa stins apoi sa aprins la loc sa fie de la injectoare?sau trb sa o pun neaparat pe tester?:idea: |
Quote:
|
motor de 1.6 16v 105 cai...cand e aprins scade si relantaiul la 700-800 roatii....are momente cand se stinge apoi cand o acceleresi la 3000ture revine si sta asa ..... si consuma cam mult mi se pare:|
|
salutare care imi poate dona si mie un ochii de pisica de vw golf 3 mi-sa furat cel de pe dreapta si .....am tot cautat prin ploiesti sa cumpar si.......nimic daca ma poate ajuta cineva din ploiesti sau bucuresti multumesc mult bft
|
salut am si eu nevoie de o scrumiera fata centrala touareg din 2008 3000tdi
ms mult |
salutare are careva urmatoarele grila fata cu semn 2 scaune fata pt 2 usi plasa din bara jos stanga dreapta emblema spate haion dk are cineva pot si plati...
|
pentru ce masina???
|
Quote:
Emblema spate haion - moca Daca sunt pentru Golf 3 |
dap pt golf 3 deci scaune sa rezolvat vb diseara
|
am si eu o mica problema la un golf 3 cu partea electrica la un geam spate dreapta . cand bag mufa la motorul de la macara , coboara pana la maxim apoi urca iar nu se opreste decat daca ii scot mufa
cineva mia spus k trebuie un alt motor pt macara voi ce spuneti ??| multumesc |
chiar nu are nimeni un ochi de pisica (plasticul dintre proiector si semnalizare dreapta)pt un golf 3??????????
|
Se potriveste pompa de benzina cu tot cu litrometru de Golf 3 de 2000 8V pe motor de 1800 8V?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning