![]() |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
salut,
ma gandeam sa imi deschid si eu o mica afacere iar pentru ca tot imi plac masinile ma gandeam la ceva in acest domeniu. Mai exact un magazin de piese auto. On-Line deocamdata. ma poate ajuta cineva cu ceva nume de furnizori? stiu ca la magazinele de piese auto au un program unde introduc datale masinii, piesa de care e nevoie si da automat pret si altele. imi poate spune si mie cineva ce program este? ma puteti ajuta in vreun fel? ceva sugestii? multumesc |
ETK sau UNIX TRADELINE ;)
|
Quote:
|
multumesc
ce ziceti am vreo sansa sa intru pe piata cu niste preturi bune? piese auto, moto si tuning |
preturi bune in comparatie cu ce ? :) ... si la cat e de munca si impozite si taxe la stat ... sa faci munca de binefacere ...
|
nu chiar binefacere macar sa scot banii de chirie pe spatiu si sa platesc facturile in rest nu am nevoie de cine stie ce profit
|
salut,
pai pt piese poti face contract cu autototal si cu elite (asta ca sa poti face plata la 3 luni). programele de piese se dau in momentul semnarii contractului. tot ei iti pot da diverse informatii depre ceilalti distribuitori pt uleiuri, anvelope si ce mai vrei tu... cel mai rentabil este sa incerci sa lucrezi cu mecanici/service-uri. ps: oricum sa ai in vedere ca in domeniu asta toti cer piese de calitate si toti vor piesa ieri daca se poate. spor la treaba. brgds, edi |
am si eu o problema.Mi-a expirat ITP-ul la masina si problema este urmtoarea:Am fost la cateva serviceuri la care eu sau taicamiu aveam cunostiinte insa baietii nu pot face nimic pentru ca seria nu se vede la lumina.Mi s-a recomandat RAR-ul Constanta,am fost azi acolo dar ei mi-au spus ca nu-mi fac sub nici o forma ITP-ul pe motiv ca nu am talonul suspendat.Ma puteti ajuta si pe mine cu un service care sa aiba o camera de luat vederi in genul de la RAR?
Va multumesc! |
Quote:
|
Quote:
la dona..seat vb cu cipu vky |
Stie cineva vreun sudor care sa-mi mute evacuarea un pic mai in stanga ? Si sa o traga inapoi ( pt c-am dat cu spatele fix in bodruda .. si am infundat-o :) ) ... Merci
|
Quote:
vezi in km 5 pe unde merge 5 pe acolo .. |
Detalii ? :) daca se poate bine-nteles ... raman dator
|
1 Attachment(s)
Quote:
stai linistit..este strada pe care merge 305 ..sua strada de la posta (din km4-5)dar strada care duce spre case. nu mai stiu cum ii zice la intresectia aia.. uitete pe poza aia poate te descurci |
Am inteles .. merci. Ma duc sa vad care-i treaba
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning