![]() |
Re: E36 - Refreshed
Cumpar OZ HARTGE sau BBS RS
|
Sa inceapa nebunia lui salam :)))
|
frumos motanu....l-am vazut azi prin sibiu
|
da foarte frumoasa pisicutza
|
Frumoasa foc masinuta si baiat de nota zece proprietarul!Pacat ca e decat de ornament pana luna viitoare:lol:
|
9 Attachment(s)
si cateva poze din excursia de azi.le-am facut pisici de munte:)
|
Frumoase ..., RAMul il stiu de pe BMWClub, din cate vad mai are suportii de nr. personalizati :D
|
a schimbat proprietarul intre timp si restul,exceptand tablele si barile:)
|
Tu esti cu ea prin Sibiu ?
|
Pai e a mea si eu stau in Sibiu de un an.Cam tot de atunci am si masina.Uita-te pe thread sa vezi cum a decurs:))
|
Foarte frumoasa pisica!!8) De halloween eram cu Sorin in Oldies la bar.. si ai tot venit pe acolo si am mai povestit.. dar nu stiam ca ii al tau NOS.ul ca iti srangeam mana si te felicitam. Doar a doua zii l.am intrabat pe Sorin de pisica ta... si imi zice: Pai ii a lu' baiatu ala de aseara din Oldies..care era in combinezon :lol::lol:. Cu alta ocazie iti dau o bere ;). In orice caz.. mi se pare una dintre cele mai ingrijite pisici :)
|
9 Attachment(s)
Mersi, mersi, poate ne vedem si cu alta ocazie :D
Intre timp i-am mai luat tunelele de aer si i-am mai facut ceva chestii mici dar.. si eu am uitat ce :)) Azi am facut ultimele poze pe 2012 cu masina - trecem la ghetele de iarna imediat. Probabil in cursul iernii o sa se vanda jantele astea DACA gasesc OZ Hartge, BBS RS sau alte raritati de "Best wheels". |
Brici arata !
|
Imi imaginez cum va arata cu OZ Hartge...Felicitari inca o data,ai investit ca un adevarat pasionat.Eu inca sper sa o vad cu 6 pistoane,asa ca sa moara fetili!
|
1 Attachment(s)
Sa mai fac si eu un updateee: summer mode on :rolleyes2
Autosolul urmeaza maine :lol: Cumpar 1 BBS Style 5 RC 090 8J et20 sa o tin ca janta de rezerva SAU Cumpar OZ Hartge/BBS RS. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning