![]() |
Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii
19 Attachment(s)
hai ca deja incepe sa miste ceva pe aici :):) mai punem ceva poze cu lucrari minoreee....cele mai complexe le lasam mai incolo ...astea sunt pur comerciale va dau ideii ce puteti face mai adauga in masinutza voastra :):):)
de exemplu am mai facut unul cu dvd in torpedou nu cu magazie ca si anteriorul :) aici va arat cateva faze de instalare ;) |
hehe Sandu - Bacsi .... vad ca ai lucrat la asta :D
|
Quote:
|
Da :D .... v-am prins :!: heheheh
|
pozele sunt frumoase si reprezentative!!!
felicitari inca odata pt lucrarile efectuate !!! dar ceva "oferte promotionale" nu ai tu pe la magazinul tau?:lol: |
masini pt. show`uri ? nimeni nimik ? sandu proiecte marete ceva ?
|
Quote:
b.v.l. ....nu speriem lumea cu proiecte ufoo .....stai sa incalzim situatia un pic ;) si dupa aia arncam cu hammere,mercedesuri GL ,audi Q7 ,CADILAK ESCALADE ,AUDI S8 ,AUTOCAR DE 400 DE MII DE EURO DESFACUT MONTAT DVD :) ,INFINITY,GRAND CHEROKKE SI MULTE MULTE ALTELE ..... |
am crezut ca uiti de ele :)
|
Am vazut ieri cand "mestereai" la un GL :D
|
Quote:
|
are sanducu arsenalu pregatit :twisted::twisted:
|
4 Attachment(s)
scurt ca ma grabesc acum va mai dau o idee :):):) de exemp-lu ai un golf 4 pasat bora su audi cu navigatia originala pe nume NAVI PLUS poti sa il transformi in monitor si sa vizionezi filme pe el ;) uite asa ;)
|
10 Attachment(s)
hai sa mai pun o varianta :):):) de exemplu ai un ipod cu video out si se poate conecta la orice navigatie originala :):) binenteles cu un anumit modul :) dar ca ideee uitativa ;)
|
nu v-am parasit doar am mult de lucru si seara deja cad in pat :):):) proiecte noi si inovatii...trag tare pe o limuzina ;) pe weekend tragem un album nou de poze :)
|
kopaszzzzzzzzzzz
mit faci? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning