![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
Buna alegere! Sa le stapanesti sanatos :D
|
:shock: vin prea smecher ... 8)
|
Vin brici, da va trebui niste distantiere cam ating in amortizor, hai spor la treaba.
|
Quote:
Multumesc tuturor:-) |
Quote:
|
Quote:
Arata foarte bine jantele, sa le stapanesti sanatos. |
Edit: Asa este Alex, dar e mai usor sa fii arogant, decat sa stii cum functioneaza o masina ... :lol:
Quote:
Dar eu cred ca nu se va schimba nimic, distanta va ramane la fel. amortizorul este prins fix pe fuzeta. + despre treaba cu cauciucul care atinge, asta depinde de latime. |
1 Attachment(s)
foarte bine dau KT1-urile pe culoarea asta. si eu am la fel si foarte mult m-am gandit sa le vopsesc asa, ale mele deocamdata sun polisate si spitele.
am gasit break-ul asta cu jantele aurii si atunci m-a atras destul de tare. legat de atinsul in jamba, daca sunt 9J ET15 (si ai jamba subtire) nu o sa atinga nici janta nici cauciucul cu 215/40/16 la mine intra la fix o cartela de telefon, de cauciuc nu se pune problema. asta daca nu ai joc la rulmenti ;))...glumesc |
Probabil nu va atinge, mi`am dat cu parerea vom vedea ne va zice Bogdan daca ii atinge.
|
.........
legat de atinsul in jamba, daca sunt 9J ET15 (si ai jamba subtire) nu o sa atinga nici janta nici cauciucul cu 215/40/16 la mine intra la fix o cartela de telefon, de cauciuc nu se pune problema. asta daca nu ai joc la rulmenti ;))...glumesc[/QUOTE] Am jambe groase pe masina si janta stransa bine la prezoane trece la 1mm de jamba. Singura posibilitate sa atinga cand este pusa pe sol este sa existe joc in rulmenti, ceea ce la mine nu exista:idea: In orice caz, pentru un si mai mare + de imagine (si de siguranta ca nu va freca nicicum) voi pune distantieri de 10mm. |
Quote:
|
arata intr-un mare fel,ma bucur ca esti multumit!!!
|
Quote:
Multumesc DonnLuca:-)....da, inca de pe acum ma gandesc la E30 Fest 2013 sa fiu si eu prezent cu ursul in mare forma, ca mi--a venit cam greu anul acesta:rolleyes2 P.S: am facut rost de 2 cauciucuri 225/40 R16 sa incalt spatele sa vad cum se aseaza masina cu ele8) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning