![]() |
Re: Propuneri/Challenges
1 Attachment(s)
gata... arata acceptabil :lol:
|
1 Attachment(s)
frumos, mba :)
eu consider ca e mai sus de acceptabil... imi place insa bineinteles, ai pe ici pe colo si cateva greseli... (cauciucul fata, mai bine zis pe la roti... centrul grilei fata -dupa mine- trebuia mai spre dreapta desenului -si stiu ce zic- etc...) imi pare rau de culori si de hasura... consider ca dezavantajeaza constructia sau cine stie, o fi foaia de vina? -incearca sa faci hasura pe o singura directie -preferabil la 45de grade, si sa nu fie continua -sper ca nu folosesti niste creioane colorate varza.. da? :P si... dupa cum a spus si naitzu, bafta bafta :) in curand vine si a mea, acum am doar poza cu constructia. <format a3, mare greseala la proportia rotilor fata-spate, o sa retusez la sfarsit in PS> |
Quote:
|
In PS??? M-ati vazut pe mine cu photoshop??? zic ca nu e corect, deci asa ceva nu se face :)):D
On Topic: sper sa vina ceva si de la mine, nu garantez nimic sa nu ma mai fac de cacao :| |
Quote:
|
va rog frumos daca se pate mari putintel termenul....pana marti cel mult....s a ivit o problema de familie si nu prea am avut timp sa termin masina....va rog daca se poate multumesc..
|
tot astept sa dea careva tema un concept car sa ma bag si eu :)
|
hai ca se mareste.. si asa vad ca participantii fac ca ruda graului ( secara)...pana marti 4 noiembrie.
|
1 Attachment(s)
Quote:
p.s.:sper ca lucrarea mea sa fie acceptabila si eu:lol::lol::lol: |
Quote:
|
:) multumesc frumos, mba... sper sa o termin si eu zilele astea
|
vai:oops;imi pare rau blu....am uitat de tine:oops:
|
1 Attachment(s)
ok... multumesc frumos baieti :)
gata, am terminat si eu: <ps: ghiciti cum am.. 'ales' culoarea:P....... mi.am insirat la scoala creioanele, si am rugat o colega sa.mi zica un numar. apoi am numarat al #'lea creion, si a fost roz :) si.am zis, hai, pe mazda rx8 a fost destul folosita culoarea asta, si.am inceput> <deci avem asa: una bucata de la naitzu, alta mba, darius, si de la mine radu.3 spera sa termine, :) speram si noi> |
Nu ma asteptati, nici n-am inceput...adica am inceput da nu-mi iese nimic...imi pare rau...
Deci I`m out :( |
pare rau :(
...pai... din moment ce nimeni altcineva nu isi arata interesul, indraznesc sa fac poll.ul |
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning