Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe tex (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/175104-e36-coupe-tex.html)

Marian_nebunu 07-02-11 20:04

Re: E36 - coupe tex

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4060936)
NU MAI FI TU ASA SIGUR! LA COCLITII ASTIA NU L'E PLAC BMW'URILE!

DEJA CRE' CA V-AM PLICTISIT CU PULITIA CARE E CALARE PE MINE!!

UNA SI GATA!!;)

IERI ERAM PE DN2 DE VB CU UN AMIC SI OPRESTE UN LOGAN ALB CU ''MAI-''

LA NUMAR SI M-A CHEMAT LA EL SA-MI SPUNA CA ''DACA MAI DAI CERCURI

IN FATA LA POSTUL DE POLITIE ITI IAU PERMIS,TALON..TOT!'':rolleyes2

AM FACUT ODATA SI NU MI-AM DAT SEAMA CA LA POLITIE NU E INCHIS

NICIODATA! ERA NOAPTE TARZIU SI MA GANDEAM CA S-AU BAGAT SI

EI IN PAT LA CULCARE!:-)

vrei sa fim vedete???intram pe strada aia de la udriste ;) dam un burn de 2 minute si gata !!!
aparem si la Tv si devenim si Martiri ai burnului :lol: :lol: :lol: !!!

pa sistem Liviule politia este doar un mic "speedbump" in viata noastra;) cei cu Bmwurile si sa renunti la Bmw pentru "M.A.I" AR FI PENIBIL !!!!
IERI AM SCOS MASINA DUPA O LUNA DE ZILE AVEAM 170 PRIN DOMNESTI....IMAGINEAZA-TI :D CE SIMTIMENTE AVEAM :))))))

:lol: :lol: pa sistem Bmw fortza:lol:

liviu tex 07-02-11 21:45

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 4062276)
:)) Pt fratele meu pe care nu apuc sa-l vad niciodata :)) fratele de forum :)) .. daca ai problem cu militzia call me ;) ... https://www.youtube.com/watch?v=RuRq-...EDC97E98D5E08F

lasa ca vine ea vara..:-)

ms frumos,sper sa ma lase sa mai respir si sa nu fie nevoie s'te sun pt asa ceva!

o sa vb cu fratili Marean sa iesim intr-o seara la bulivar! ca eu ies numa' cu el

langa mine! ma simt in siguranta cu el!:lol:

liviu tex 07-02-11 21:54

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4063366)
vrei sa fim vedete???intram pe strada aia de la udriste ;) dam un burn de 2 minute si gata !!!
aparem si la Tv si devenim si Martiri ai burnului :lol: :lol: :lol: !!!

pa sistem Liviule politia este doar un mic "speedbump" in viata noastra;) cei cu Bmwurile si sa renunti la Bmw pentru "M.A.I" AR FI PENIBIL !!!!
IERI AM SCOS MASINA DUPA O LUNA DE ZILE AVEAM 170 PRIN DOMNESTI....IMAGINEAZA-TI :D CE SIMTIMENTE AVEAM :))))))

:lol: :lol: pa sistem Bmw fortza:lol:

masina mea nu ia burn!! ca am roatele prea mari!

la tilivizor nu ma vedea ninja!!:lol::lol: si cu tine..sa moara lacusta aia a ta de

nu ne bate cap in cap!!:lol: si vroiai s'o vinzi,manca'r'ai pisda!;)

liviu tex 07-02-11 23:14

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4062082)
da este tex-ul si este editat de mine si downloadul se afla pe thread-ul meu de gta sa 4tuning

bai handralailor :-)ia trceti serios la treaba si schimbati'i jantele ca nu's ca ale mele,oglinzile si cel mai important lasati'o blana jos!!!:-):-):D

JohnyXxx 08-02-11 16:58

Quote:

Originally Posted by IF-88-MDL (Post 4054218)
eram si io curios ce motor ai pe ea ca n-am stat sa citesc ca sa vad ce motor are,de fapt am dat direct la ultima pagina in care erati in mijlocu' discutiei despre sex oral in masina...mi-a fost lene sa citesc fiecare pagina,ai profitat si nu m-ai luat la misto,ai glumit cu mine :))inseamna ca am inteles io gresit :))

pai daka nu te-ai bucurat si u de un sex oral in masina te cred si eu ca o iei aiurea :))

Marian_nebunu 08-02-11 17:36

Quote:

Originally Posted by JohnyXxx (Post 4065756)
pai daka nu te-ai bucurat si u de un sex oral in masina te cred si eu ca o iei aiurea :))

NU STIE DASTEA =))))))

:lol: :lol: :lol: :lol: !!!

JohnyXxx 08-02-11 20:42

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4065860)
NU STIE DASTEA =))))))

:lol: :lol: :lol: :lol: !!!

clar :)))

liviu tex 08-02-11 20:51

Quote:

Originally Posted by JohnyXxx (Post 4066635)
clar :)))

iesim vineri o tura??:D:D sa facem galagie!?:lol:

sa ramanem fara taloane...d'astea..:lol::lol:

JohnyXxx 08-02-11 22:29

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4066667)
iesim vineri o tura??:D:D sa facem galagie!?:lol:

sa ramanem fara taloane...d'astea..:lol::lol:

daka imi dai tu o suspensie , reglabila inaltime si duritate sa pun pe masina iesim cu cea mai mare placere :))) , stau cu masina pe buturugi ca am vandut suspensia si nu gasesc nimic la vanzare.o sa pun comanda pe e.bay . plus ca schimb tot pe sub ea deci o sa mai dureze putin.a ta ce face in ce conditie este ?

liviu tex 08-02-11 22:34

Quote:

Originally Posted by JohnyXxx (Post 4067081)
daka imi dai tu o suspensie , reglabila inaltime si duritate sa pun pe masina iesim cu cea mai mare placere :))) , stau cu masina pe buturugi ca am vandut suspensia si nu gasesc nimic la vanzare.o sa pun comanda pe e.bay . plus ca schimb tot pe sub ea deci o sa mai dureze putin.a ta ce face in ce conditie este ?

pai ce suspensie vrei mo? dc ai vandut'o pe aia de'o aveai? era doar pe inaltime reglabila?

intr'o conditie de zile mari..cre' ca se futu ambreiaju'! da' merge,ca are noua vieti! tre sa'i dau bara fata jos s'o vocsesc ca am spart'o intr'un colt si'n rest..bine cum o sti!!!:lol:

JohnyXxx 08-02-11 22:46

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4067101)
pai ce suspensie vrei mo? dc ai vandut'o pe aia de'o aveai? era doar pe inaltime reglabila?

intr'o conditie de zile mari..cre' ca se futu ambreiaju'! da' merge,ca are noua vieti! tre sa'i dau bara fata jos s'o vocsesc ca am spart'o intr'un colt si'n rest..bine cum o sti!!!:lol:

imi iau ceva de firma kalumea , ori D2 ori KW ,pe acolo intelegi ideea :D. cred ca intr-o luna e gata a mea , optik e foarte ok zic eu.abea astept sa iesim cu ele sa imi bag pwla.

lopezz 10-02-11 00:43

marianee.. poi la ce asfalt au turnat aia pe domnesti ..cum treci dp prelungirea ghencea .. treci de bariera la domnesti ... moama .. tzipla .. si drumu lat. tot ce vrei:)) ..acolo ii trag si eu in dinti .cand ma duc la tara:))

jakal 10-02-11 22:53

1 Attachment(s)
dictaloo la marean ce fatza avea.....era ud tot....:lol:
se da jos dupa ce la dat boby o cursa....
citez"...SA MOARA FAMILIA MEA DACA NU MI-E RAU DE LA STOMAC"...:lol:

cum face masina asta.......:lol::lol:

liviu tex 10-02-11 23:59

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4073412)

:lol::lol:avea oghelarii aia pt curse la el! libelula style oem!!

urati oghelari pa ce-am mai scump,cand ii prind io'i sparg! voi nu i-ati spus sa-i dea dracu la ghena?

Marian_nebunu 11-02-11 09:01

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4073412)

temerau ca a dat a3 :)) s-a facut strada mica =))))))))))))))))

:lol: :lol: :lol: :lol: :))))))))

iar legat de ochelarii mei :D sunt MIRIFICI ;) !!!:D NU II SPARGE NIMENI LIVIULE CA NE SUPARAM SI VIN LA TINE IN FATZA PORTII SI IAR SCOT BOSOROGII LA PORTI !!!

FAC EXACT CUM TI-AM FACUT CAND AM VENIT DE LA SPALACITI,FORDU OPRIT IN MIJLOCUL STRAZII,TOATE USIILE DESCHISE SI BANG FORTZA DA ,DA PE BALANS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 00:21.

- Copyright 2026 4Tuning