![]() |
Re: Diverse Discutii
Quote:
Ce e cu "p.s."-ul asta ? De ce l-ai spus ? Ca sa ne faci sa mai radem ? Quote:
Quote:
|
OFFTOPIC :rolleyes2 : Iar apar unele persoane care se baga in discutii aiurea .. Cumva stii ce discutii am avut eu cu Giubau ? Nu cred .. Si apropo nu trebuie sa iti dau tie explicatii .. Daca ai ceva sa ma intrebi , te rog..private.. E loc si de altfel de discutii aici ..;)
|
@GIUBAU bv pt filmulet..
@WYP daca nu aici (Diverse Discutii) vb de toate porcariile , atunci unde ?! Si inca o intrebare am pt tine ,daca nu te superi desigur : dece ai usergrup BMW ? |
Am condus putere.
|
Quote:
|
duamneeee rad cu lacrimi, cum se numea thread-u' asta? :rolleyes2....fun zone..?:lol::lol:
|
nope.. caterinca area ;)
|
Quote:
|
eeee a mers omu` cu ceva suparat (peste 300cp la roata)...mi-a zis si mie...cred ca rau nu te simti in masina aia, doar daca ai mancat prea mult ;)
|
Andule, nu trebuia sa mergem la service azi?
|
ei trebuiau sa se duca la service si stau pe forum, freaca menta...ce oameni ba,,,ce oameni =))
|
Hopa dom`le ca-i criza financiara....cu ce-l platesc pe omu` ala?:rolleyes2....plus ca e si vremea ca naiba :???: poate in weekend ajung si la service.
|
Cocalarii fac reising, stiati?
|
fii mai explicit GYCONE.. mai multe detalii..
|
:rolleyes2 gycone cred ca a luat-o pe aratura.....mai sus zicea ca a condus putere..acum cocalarii fac reising:chainsaw:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning