![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
Quote:
|
Pe strada Romana, de la sensul ala giratoriu de la spital, un pic mai spre Vega.
|
1 Attachment(s)
O plimbare pe Calea Victoriei cu americane :D
|
numa' Chevy-uri :twisted::twisted::twisted:
|
cele mai frumoase masini,masinile americane ;)
In Romania ati vazut cumva 1967 impala ?? nu conteaza sport sau 4 usi ... aia e ... cea mai frumoasa americanca impala 1967 |
doar '60 si '65(gresit trecut in acte ca '68 ) am vazut si atins, dar dupa 65, toate Impala sunt urate grav fata de predecesoarele :D
|
2 Attachment(s)
67 e favorita mea ... ;) si chiar as vrea sa am o impala 67
edit:uite ce frumoasa e :D |
Pe 30-31 Iulie avem meeting de americane la poiana brasov, mai multe detalii pe forumul de americane din semnatura mea :)
|
si in bucuresti nu va intalniti ??? ca as vrea si eu sa vin sa vad bijuteriile americane :D
|
Quote:
|
10. Festival International de Masini Americani, KOMAROM (HU) 2011 aug. 5-7
Va asteptam cu drag! :D www.usacar.hu |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Cadillac Coupe DeVille 1969, Oradea
Motor V8 de 472 cui (7700 cmc), 375 CP, 700Nm cuplu. Tractiune spate. Vehicul istoric, scutit de taxa de inmatriculare si impozite locale. |
Quote:
|
Quote:
E in stare destul de buna, dar se gasesc destule de facut pe ea. Din start la o masina de 42 de ani, indiferent de Kilometri, chederele sunt praf sau aproape praf. Lipsesc cateva ornamente cromate , care sunt mai greu de gasit si al naibii de scumpe, dar le-am gasit si sunt pe drum incoace. Dpdv functional totul e ok. Nu curge nimic, motorul merge rotund, cutia de viteze a fost refacuta si functioneaza perfect, s-au inlocuit toate piesele uzate la suspensie si directie, pompa servo e noua, la fel si alternatorul. Am inlocuit curelele, filtrele, s-a facut schimbul de ulei. Tocmai am comandat un set complet de chedere si garnituri(clante, incuietori, etc) si e in service la revopsit integral si inlocuit chedere. Partea buna e ca dupa dezechipare am constatat ca nu e ruginita aproape deloc (sunt vreo 2-3 zone mici cu rugina de suprafata, dar se rezolva cu ocazia asta). Sper ca in vreo 3 saptamani e gata si o scot din nou pe strazi. Apropo: daca aveti nevoie de lamuriri cu privire la inmatricularea unui vehicul istoric dati PM. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning