![]() |
Re: Sibiu
Probabil la zozo dupa ce deschide...
Si apropo, pune si tu ceva poze cu masinuta:) |
pai numai peste vreo saptamana imi vine, si in afara de zozo nu gasesc?
oare cat consuma 2.0 benzina? |
ceau tuturor,nu stiam unde sa postez,as avea o rugaminte,este in sibiu un peugeot 206 Sx gri SB.05.SZX (are niste jante OZ racing pe 16 cred)as fi auzit k este de vanzare,are cineva ceva date despre el sau il cunoste pe proprietar careva,va multumesc anticipat
|
Stiu o Kia Sportage 2.0 diesel consuma in oras aproape 12, dar masina aia rar merge "la consum". A ta banuiesc un 14....nush
|
Quote:
|
daca peugeotu de 16 imi lua 13-14..., ziceti unde gasesc pe cineva sa imi faca volanu
|
ia uite'i ma, a reinviat sectiunea :D. mai trebuia sa intru si eu p'aici. va salut pe toti
P.S.: ACAB ;), care stie stie, nu? |
1 Attachment(s)
Dak aveti nevoie sa inchiriati o masina buna si comfortabila, va stau la dispozitie la nr 0740233350 sau la birou pe Str Constitutiei Nr 1 Sibiu.
|
ms bassule;)tre sa dau cumva de el
|
Quote:
|
Quote:
|
pt xux .. era unu vasile sopa care se ocupa cu imbracat interioare in piele
incerc sa fac rost de numarul lui daca mai ai nevoie . |
salut baieti!!!!!!!
cine poate sami spuna unde pot gasi pe cineva sami inbrace scaunele in piele!!! si asi mai dori sa stiu daca este cineva care face eleroane sau daca pot gasi de cumparat(daca sunt magazine)!! pentru un opel tigra mar interesa va multumesc!!!!!!!! |
pe strada tiglarilor la nr 128 e ultima casa pe partea dreapta inainte de camp sopa il cheama pe omul care face tapiterii din piele
|
iti multumesc mult!!
acuma miar mai trebui pe cineva care sa faca eleroane! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning