Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

model collector 09-07-10 14:41

Re: Machetele mele - steaua23

Frumos rau Porsche.....pe culoarea asta il vreau si eu.

2010 09-07-10 15:52

Asteptam imagini cu una din machetele achizitionate:!::!::!:

steaua23 09-07-10 17:24

17 Attachment(s)
Porsche-ul 901 are detalii foarte bune, dar astept sa-l scot afara pentru poze. De fapt pe toate am vrut sa le iau afara, dar m-am lenevit ...

Mercedes Benz 190E - AutoArt 1:18

Din punctul meu de vedere, aceasta macheta este printre cele mai bune realizari de la AutoArt. Are detalii bune atat la interior cat si la exterior si se gaseste in 2 variante: motor 2.0 (cum este cea prezentata) si motor 2.3.
Are un sistem realist de deschidere, sasiu metalic si multe alte detalii interesante.
Pentru cine nu stie, acest model este considerat a fi prima generatia din clasa C.

DTH 09-07-10 18:05

Superb Mertz ...eu aştept nerăbdătoare poze cu 901 8) are o culoare demenţială ....

krokobaur 09-07-10 18:33

E...eeee tare ! Superb, fara cuvinte ...... ptr fanii Mercedes este o opera de arta . La mai multe!:D:shock::lol:

2010 09-07-10 18:35

E o adevarata realizare macheta asta, se vede foarte bine din detalii, foarte frumoasa:!::!::!:

FED express 09-07-10 19:05

Superb.O macheta foarte faina.Am vast-o si eu pe viu acum 2 ani in Italia intr-un magazin de machete.Am ramas uimit si am stat langa ea 1 ora numa sa ma holbez.Nu am indraznit sa o ating.!!Bravo...astept si eu sa vad 901-ule ala de care se face valva...

radu_rs 09-07-10 21:44

Superba realizarea, sa stii ca! Sunt curios cat este de grea macheta, cu sasiul metalic. Are detalii excelente, iar pozele sunt foarte frumoase.

Astept cu interes prezentarea Porsche-urilor. :evil_laug

radu_bv 10-07-10 00:12

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3505637)
Mercedes Benz 190E - AutoArt 1:18

Foarte misto piesa asta. Frumos de tot si culoare si model:-P Dar am si eu o nelamurire....alea sunt capace de la roti? sau asa e janta plina? ca n-am mai vazut varianta asta cu jante de tabla si capace:D

P.S. Porsche-ul e demential.....:rolleyes2:shock::lol:

Calin001 10-07-10 00:49

foarte tare mert ul sistemul ala de deschidereal capotei este bestial ...am si eu unu mai micut si tot asa deschide capota. COOL
Si triunghiul reflectorizant pare destul de real.

promo 10-07-10 03:20

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3506635)
Foarte misto piesa asta. Frumos de tot si culoare si model:-P Dar am si eu o nelamurire....alea sunt capace de la roti? sau asa e janta plina? ca n-am mai vazut varianta asta cu jante de tabla si capace:D

P.S. Porsche-ul e demential.....:rolleyes2:shock::lol:

asa e janta facuta, in realitate cred ca sunt roti cu capace.

steaua23 10-07-10 14:57

18 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri.

La Mercedes 190E, versiunea mea (2.0), acelea sunt capace. La versiunea cu motor mai mare (2.3) macheta dispunde de jante.

Porsche Panamera S - Norev (H-Q) 1:18

Macheta este in editia high quality si are in plus fata de modele "standard" mocheta. Arata destul de bine, peste media norev si poate fi comparata chiar si cu modele premium.
Inscriptiile de pe spate cu posche si panamera S sunt extrem de sensibile, acesta fiind si motivul pentru care am renuntat sa scot macheta afara. La prea multe manevre ... ramai cu ele in mana.

ps: daca nu ma insel, acest model este facut in colaborare cu cei de la kyosho, la fel cum s-a intamplat si cu A6.

andreigica 10-07-10 15:08

Felicitari pentru ultimele achizitii!:shock:
FXX merita cumparat din plin,e identic si al meu,iar la 50 de euro este unul dintre cele mai bine realizate HW Elite,190 e realizat incredibil,am vazut modelul Senna live si am ramas masca:shock:
Panamera merita la pretul sau,dar daca era mochetat era de nota 10 la banii astia,901 CMC e absolut incredibil.
Vad ca nu te afecteaza criza deloc dupa ultimele achizitii,care sunt extraordinare pentru un colectionar adevarat:D

steaua23 10-07-10 15:20

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3507821)
Felicitari pentru ultimele achizitii!:shock:
FXX merita cumparat din plin,e identic si al meu,iar la 50 de euro este unul dintre cele mai bine realizate HW Elite,190 e realizat incredibil,am vazut modelul Senna live si am ramas masca:shock:
Panamera merita la pretul sau,dar daca era mochetat era de nota 10 la banii astia,901 CMC e absolut incredibil.
Vad ca nu te afecteaza criza deloc dupa ultimele achizitii,care sunt extraordinare pentru un colectionar adevarat:D

Merci. Pai m-am cam oprit si eu din achizitionat pentru moment, cu exceptia a 2-3 modele 4x4 si a unui enzo pentru care mai sunt dispus sa dau bani.
Panamera are mocheta, fiind varianta High Quality (sau hobby cum se numea inainte).

DTH 10-07-10 15:26

De vis culoarea !!! Iar la detalii....este excepţională :D

All times are GMT +2. The time now is 11:46.

- Copyright 2026 4Tuning