![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Nu are grile perforate patroane, ar fi fost fain. Insa nu am vazut Otto cu grilele perforate pana acum.
|
Quote:
|
Daca era grila plina cred ca arata oribil, schimba complet masina si nu prea era de cumparat. Asa este foarte ok, arata mai ok cu ea perforata dar de unde atata fericire?! :) Insa nimic deranjant, totul blitz.
|
N-am vazut live o macheta OTTO, asa ca tot ce pot spune, este ca e o macheta frumos realizata, iar culoarea o prinde foarte bine.
Poate pe viitor voi cumpara si eu o macheta OTTO :D |
Quote:
|
Frumoase poze ai făcut, scoate īn evidență detaliile de pe el și grila juri că e perforată, īncă un OTTO reușit.
Īmi place cāt de bine poate arăta vopseaua pe el. :shock: |
Merci. Este un Otto bun, intr-adevar. Nu are urme de lipici atat de vizibile ca la alte modele de la ei, vopseaua este destul de bine aplicata si fara imperfectiuni, iar asta face ca modelul sa fie deosebit. Singura chestie pe care as trece-o cu minus este garda la sol care este putin cam mare. Insa nimic deranjant. ;)
|
12 Attachment(s)
Dodge Challenger SRT8 Furious Fuchsia, Highway 61
Foarte buna macheta, singurul lucru care ma deranjeaza sunt balamalele de la capota motor/portbagaj pe stilul "dog-legs". In rest, nimic de reprosat. |
Frumos model, culoarea și jantele sunt de nota 10+!
|
Ai ales o culoare prea frumoasa...
|
Smecher rau monstrul asta. Am vazut de curand una live si e mai mare decat un bmw seria5 :lol::lol:
Culoarea o prinde de minune :) Frumoase si pozele ! ps: asta consuma cat vreo 4-5 clio |
Quote:
Multumesc. Quote:
Quote:
In ceea ce priveste consumul... nici nu vreau sama gandesc. :)) |
4 Attachment(s)
De prin graj...
Lancer Evo IX vs. Impreza STi Corvette C6 vs. Challenger SRT8 Megane R26.R vs. Clio V6 Clio 2 Rs vs. Clio Williams. |
place la mine prima poza:D
|
Interesant garaj ai tu ;) Mare pacat ca e 1:18 :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning