![]() |
Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI
[QUOTE=VISU;2213379]
Quote:
|
Quote:
Si Focus RS e tot un Focus, daca nu stii... Si...citez un arhicunoscut manelar - " S-a terminat Smecheria !!! " :D :D :D Doamne cat a degenerat discutia... ... scz de offtopic...dar n-am putut sa ma abtin ! pam pam |
eu propun o alta chestie. golf gti vs focus st e deja invechita. e clar : a castigat focusu din toate punctele de vedere, mai putin pe circuit, unde sunt cam la egalitate. de ce nu se transforma asta in: focus RS vs Golf R 32, scirocco si altele din clasa. sa se faca si un poll .
|
Quote:
|
nu am dubi in ceea ce priveste "THE BEST HOT-HATCH EVER MADE", dar sunt curios cum ar sta in comparatie cu alte masini din clasa. alfa brera, honda civic type R (jap), evo 10, impreza, audi tt, masini de genul asta. la asta ma refeream eu. e clar ca r32 are sanse slabe in fata la RS.
|
Quote:
|
si eu sunt tot pro ST .... gti`u mi se pare scump doar pentru ca e vw .... si nu`si justifica pretul... as prefera oricand focusST, cupra sau astraOPC... + ca vorbind de masini stock, toate astea inclusiv St`u despre care e vorba bate GTI
|
Quote:
nu are logica perceptia ta |
Quote:
|
Quote:
nu stiu care a deviat de la subiect.....,posesor de ce masini sunt asta tu nu stii... dupa ce am vandut 7 gti-uri sau singur-ul r32 din oradea,sau multe alte masini,nu cred ca vorbesc aberatii...sau ca lucrez undeva e partea a 2-a,sau am fost la destule comparatii pe strada,crede-ma ca nu tot timpul ce se spune in datele alea tehnice poate sa intoarca situatia...de exemplu gts-ul de la golf 5 cu motor tsi de 170 cp,masurat si demonstrat de mai multi chiar si pe youtube are la roata 187 cp,cum iti explici faptul ca are 8,2 secunde pana la 100 km/h??...in timp ce gti-ul are in carte 7,2(care e mai putin de fapt)??...simplu,masuratorile se fac in fel si fel de conditii,de ex:cu plinul facut,cu vant din fata,sau pe caroserie in 2 sau 4 usi...normal ca difera... plus ce am postat eu clar provenea de la porsche romania,era o informare pt dealeri,care era o informare de presa,eu am postat-o pt a putea vedea toti si care sunt detaliile pe vw...totul se leaga la simplul fapt ca sunt fan...nu la viata particulara de care te-ai legat tu fara nici un sens...;):cry: Quote:
|
Visule, se pare că nu ne înţelegem. Eşti părtinitor pentru că eşti posesor înrăit de Golf şi nu ştii să delimitezi pasiunea pentru marcă de realitatea pe care ţi-o conferă cifrele, testele, feed-back-urile clienţilor ambleor modele etc. E tare simplu de înteles, trebuie să mai şi vrei
|
Quote:
|
in concluzie, masinile sunt cu aproximatie la acelasi nivel. mi se pare ok ca toata lumea sa isi expuna optiunea dintre aceste doua masini judecand doar dupa placul personal. problema este insa ca toata lumea incearca sa vorbeasca de rau concurenta, decat sa precizeze ca este vorba de simpatie. personal conduc golf, si am prieten foarte bun cu ST si am avut timp un an si jumatate sa vad cum e masina. mie imi place foarte mult, si mi-ar fi greu sa aleg daca ar fi intre un ST sau un GTI.
|
oricum din 65 de pagini, doar vreo 5 sunt la obiect..in rest s-a aberat la greu...masinile sunt "pe acolo"..
nu stiu cine compara pe paginile trecute ST montone(sau cum se scrie) cu GTI ED30, si aveam pretentia sa stie ca ED30 vine din fabrica cu 230 de cai, nu modificat de vreo firma (fie ea si tuner oficial). ED30 vine cu 95% motorul de S3 si doar din soft poate ajunge la >300 de cai. |
70 CP in plus din soft? frumos...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning