![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
hmm.. frumusel rau Eclipse`ul... ce ai pe el mai exact? :>
|
3 Attachment(s)
am si eu 3 poze...spre nemultumirea unora de puterea lu` pee.
|
mari modificari nu sunt facute la el ...masina e adusa din germania in februarie 2009.la mine e din septembrie 2009.2.0,benzina,150 cp,suporta turatie mare..urmeaza in vara asta modificarile...vopsit,aranjat interioru`,sound,jante..si sa vedem ce idei imi mai vin pt exerior :)) momentan ma multumeste asa cum e :) dupa ce o sa termin cu bacu` si admiterea o sa ma ocup de ea asa cum trebuie :) ma bucur ca iti place
|
Quote:
P.S.: la ce scl esti? si app.... esti fata? :D |
da..sunt fata.sunt la roiata :) mie nu`mi plac masinile incarcate..cu 1 milion de stickere si praguri pana in pamant ..la ce strazi avem noi..am fisurat de 2 ori bara dak mai pun si praguri se alege prafu` :)) banii vor veni pe parcurs ..la capitolul rabdare stau cam prost..si eu sunt la fel de increzatoare ca si tine k micutza mea torpila va deveni o bestie :))
|
Quote:
Daca o vrei de show.... asta e , trebe lasata.. nu chiar sa atinga asfaltu`...cam la inaltimea unui pachet de tigari asa... si da beton. Rabdare nu tre sa ai, BANI tre sa ai...daca nu ai de-aia, o sa vezi ca o sa fii nevoita sa ai rabdare. |
Quote:
P.S frumoasa masina |
10 Attachment(s)
R.I.P INU
|
6 Attachment(s)
R.I.P INU
|
Omagiul a fost adus in numele tuturor colegilor de club...De acolo de sus v-a avea grija de noi.
|
PASTE FRICIT SHADOWS
|
multumim Kitz`....asemenea si tie si familiei tale
|
Quote:
ms mult ... privat4u2 |
nu erea Shadows VS Midnight....erea o emisiune despre legale si tot ce tine despre ele...si ne-am gandit ca e de bun simt sa fie amandoua cluburile prezente.
|
Paste fericit :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning