![]() |
Re: discutii Satu Mare
ati auzit ceva de cupa martisorului????sau raliu martisorului???sau ceva de genu???sa vedem c stiu fomeile :D is curios cine se pune cu tanti meu ?! :D:D:D
|
vreau sa-mi vad logo-ul
|
esteeeeeeeeeeeeeeeeeee am reusit
|
oki oki,acuma gata cu offtopic pls :D
ati auzit ceva de cupa martisorului????sau raliu martisorului???sau ceva de genu???sa vedem c stiu fomeile :grin: is curios cine se pune cu tanti meu ?! :grin::grin::grin: vreau idei si pareri! |
as vrea sa vad femei cum se intrec pacat ca a mea n-are permis dar poate la anu o inscriu ca sa-i fac o surpriza chiar ii pe bune faza cu cupa martisorului?
|
se face de obicei in sm ,organizat de ACR(auto cacat romania)
|
no fain ca mai fac si astia ceva am crezut ca nu mai exista
|
stiti ceva mecanic bun de dacie ?
ca s-ar putea sa imi schimb cutia de viteze la dacie ... ca altefel nu o porea pot conduce si poate si set motor. asa ca sa am si eu masina ... intr-un final si sa o faca cat de cat repede si la un pretz acceptabil |
daca ai cutie la schimb de ce nu incerci tu? faci rost de o groapa si vreo doi prieteni ca nu-i asa greu am mai participat la o schimbare la un prieten si a mers usor
|
la set motor habar n-am ca toti is mecanici buni pana le dai masina
|
da ce se mai stie de raliurile de la madaras...se mai organizeaza ceva anu asta?
|
Quote:
|
si io sper...numa k dak se tine..apoi sa aflu cand is etapele...k apoi acolo o sa fiu:D
|
da` u mai ai polo? k nu lam vazut de mult...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
- Copyright 2026 4Tuning