![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
@Acer & co, ai spus ca esti sigur ca inca mai tine la tine enorm etc. E o impreie gresita frate, ea sufera dupa ala pe care l-a cunoscut inainte sa te 'strici'. Femeile ca si barbati de altfel se indragostesc de o anumita persoana, dupa cateva luni deja avem o imagine a 'idealului' insa cei mai multi nu isi dau seama ca suntem intr-o continua schimbare, noi insine nu ne dam seama mai bine zis, decat daca ne concentram sa vedem cum am fost si cum am devenit. Incerc sa ma fac inteles cum pot mai bine nu stiu daca reusesc...stiti recalama aia la bere parca...."nu mai esti barbatul de care m-am indragostit''...cam asa se intampla si in realitate, ea acum sufera dupa cel pe care l-a cunoscut acum 3 ani si care acum e "mort" in ceea ce o priveste, tu esti doar un outsider care incearca sa intre in pielea acelei persoane pe care ea a piedut-o, deci nu are rost sa te mai chinui pt ca in ceea ce o priveste arati penibil, las-o sa-si planga morti si vedeti-va amidoi de viata in contiunuare. Imi pare sincer rau sa spun toate astea dar asta e tristul adevar, tu cel de acum l-ai killerit pe cel pe care ea il iubea, cum vrei sa te trateze?
|
uite un om care isi demonstreaza varsta ! :D
|
insa.. cu fata mea treaba a stat in felul urmator: ala a fost prima ei dragoste adevarata! si nu a fost cuplata cu el, insa s-a cuplat cu mine, eu i-am fost primul la pat , primul iubit .. pur si simplu PRIMUL in aproape orice! si ea cam la fel mi-a fost mie ( exceptand faptul ca nu mi-a fost prima iubita ) ! si acum m-a lasat pt ala cu care .. atentie .. VA FI !! ce parere ai de o fata care isi planuieste sa fie cu un baiat in viitor? ( si baiatul vice-versa ) ??
|
Quote:
|
cu cat planuieste mai tare cu atat dezamagirea ei va fi mai mare! Treaba testata si verificata nu doar de mine ci si de amicii/amicele mele.
|
Quote:
|
Si ca intrebare la ce ai zis tu. De ce mama dracului inca ma suna si chiar zilnic dc trece prea mult timp si nu o sun eu? De ce ma mai invita in oras?
|
Sa mor fata asta mi-a distrus tot universu meu care parea perfect inainte de ea. Si nici dupa ce ne despartim nu am liniste, imi vine iar sa ma duc sa o strang de gat cum imi venea in mare parte din timpu relatiei cu ea
|
Quote:
imi cer scz...darnu inteleg nu am apucat sa citesc toate posts`urile...u ce vrei acum s`o uiti sau ...? |
din....obisnuinta te suna & shit.e greu sa renunti brusc la o rutina,nu crezi? cel putin asa mi-a facut mie o tipa.si cu planuitu....il citam pe dolb
|
Quote:
Stiu ca nu e chiar foarte on toppic dar e singuru topic unde am citit si am vazut oameni mai cu capu pe umeri. Citeste poate ai tu o explicatie |
acum nu trebuie sa mi-o iei in nume de rau da...decat sa inerc sa inteleg ce e in capul unei tipe,sa o..."descifrez", mai bine ma apuc sa numar firele de iarba de pe un stadion de fotbal....
|
Quote:
|
MAAAAAN!!! Nu vezi ca miroase a.....interes?
|
Quote:
Fetele din grupu meu de prieteni ar da orice sa aiba ce barfi asa ca am ales si eu un nume de pe monitoru meu si am cerut ajutor anonim |
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning