![]() |
cautal pe nenea militianu si ori il bati sa se cace pe el ori il injuri pentru ca acum e legal sa`i bagi si sa`i scoti si lui si la tot neamu lui ! altfel ramai de fraier
|
hehe, am din nou talonu :D
m`am dus luni dupa bac pe albac m`am dus marti si mi`o zis sa ma duc la un itp si sa verifice ei ma duc miercuri niema ma duc joi si le zic ca am fost s`o uitat si o zis sa ma duc dupa talon ca`i bine :d si zice ala ca trebuia sa`mi puna o stampila si`i zic ca nu mi`o pus, si cica sa ma duc pana acasa sa aduc factura si garantia...si gata :D m`am dus am adus`o...s`o legat de ce`s reesapate si i`am zis ca`s elev si abea am bani de benzina nu de cumparat cauciucuri de marca...si alea alea :d ca abea am facut rost de 2 milioane sa le schimb bine bine tine talonu si sa nu se mai repete :D atat mi`o zis :)) acuma...astept sa mi`l i`a pentru alea din spate :) ca si alea... alea`s modele din alea de toamna, numa panza, inca nu o ajuns la stadiu de iarna, din alea cu sarma :) da urmeaza in concluzie iar am talon :D |
Quote:
|
mai vb!!!!
|
nu va certati, fiecare cu gusturile lui.
|
ma piry ma... cand nu ii poveshti pe forum nu ii bine... cand ii poveshti tot nu ii bine :lol:
|
:lol: :lol: :lol: sa fie poveste ba frate :lol: numa nu cearta lumea aici ca nu place la mine, discutati in contradictoriu da fara DF si SP si MM si PM si de alea grele like FD, SPCM si TPTCIM si nu mai vreau sa continui :D
problemele personale le rezolvati altundeva nu aici. apropo joi dupamasa ne vedem in bar ca o sa beu de necaz :lol: |
piry.. FP :lol:
ce necazuri ai ma? PS ce cearta vezi ma aici? :lol: is doar exprimari de opinii... diferite :P :lol: |
fibra de sticla shi rasini
sal fratilor care imi puteti spune de unde pot sa-mi cumpar fibra de sticla si rasini epoxidice sau alchidice ca sa-mi fac siyo un mik tuning la masina :?: asi prefera niste firme din cluj daca sunt
|
in legatura cu fibra te lamureste my brother alexufo :D
hallo la toata lumea.mi-am facut si eu calcu' :roll: ne vedem pe strazi! strengaritza is back! |
mda...
|
Re:
Quote:
|
pana una alta..vad ca s-a umplut forumul cu copilasi...glumesc. chiar citind ultimele 20-30 pagini. e interesant daca isi aminteste fiecare de cat s-a stresat pt examul de obtinere a permisului..cel putin scria cineva cat isi doreste sa vina ziua cand isi va lua permisul.eu atata am asteptat sa fac 18 ani, numai sa am permisul:)
adik gashka kinderilor zmei a intrat la faculta....asa ca altii ne vor lua locul. si mah..daca tot suntem studenti..nu trebuia noi sa iesim sa ne chefuim?... asa era intelegerea. in rest..forumul e acelasi... p.s. nu inteleg de ce baietii au uitat ca si ei au condus pentru prima data... aluzie subtila pt ceva comentarii pe ici pe colo :) girls, where are you??? wroooooooooooooom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
mah tekno eu stiam de la unu despre o lada la 150 de euro
tre sa ma interesez sa vad care stia de ea .poate mai e valabil anuntul |
am fost sa vaz az una la 6 mil... da' ii cam varza tabla... i drept ca la banii aia nu ii mult... sa vad ce oferte mai apar, daca afli ceva de aia, un nr de tel... anuntza-ma te rog :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning